Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sr 50 megmaradt alkatrészek:hibátlan főtengely,malossi kuplung szett,malossi szíj,6beömlős membrán,komplett vario szett,12es dellorto karburátor,minimálisat használt cuccok. Postázni tudok. Egyben 10.000ft
A két pofás kuplung Minarelli blokkhoz 6090 forint, az eredeti erősségű rugó 1610 forint. A szekunder tárcsa viszont igen húzós az új. Nekem a kuplung meg a rugó kellene. Ez mindösszesen 7700 forint + 1300 forint a szállítás. A kuplungban benne van a 2 db kis rugó, ugye?

4500 forint + postaköltség az ajánlat.

Üdv!
A kuplung egybe kel a szekundertárcsával, cagy csak a kuplung, és rugó? Mondj rá egy reális árat, és tiéd
És mennyiért méred azt, ami a képen van?
Köszönöm a műanyag javításra tett javaslatodat. Valahol van nekem is ilyen régi vágású pákám, majd megkeresem.

Üdv.
Szia! a kuplungon a ferodol 3,5 mm-es. A rugó huzalátmérője 3,5 mm, hossza 93mm.
Ha nem hiányzik az idomból, akkor azt úgy szoktam csinálni, hogy, ugye van az a régi forrasztópáka, elektromos, és a reedt részre teszek, kb 1,5 cm-es drótdarabokat (én co huzalt használok, 0,8-ast), és azt szépen azzal a pákával beleolvasztom a drótdarabokat a műanyagba, mondjuk előtte összeolvasztom a két darab műanyagot. Csak tartsd rajta nyugodtan, hogy rendesen megolvadjon, az nem baj, ha csúnya lesz a felület, azt utólag el tudod vele simítani, kittelni úgyis kell meg csiszolni. Ha akarod kicsit meghajlíthatod a drótokat, bár úgy nehezebb beleolvasztani.
Nincs valakinek rommá tört old sr fej vagy bármilyen idoma otthon a sufniban? Nekem meg van lottyanva a fejidomom meg a lábtartó idom is és hegesztő hozaganyagnak kellene.

thnx!
A kuplungharangot most mérten nem olyan régen és 105 mm a belső átmérője.
Köszönöm a méregetést!
Ok, megmérem neked, de tényleg tök új, de csak akkor jó, ha 105-ös a kuplungharagod is (az sr-t szerelték 105, és 107-el is), a tolórugót is megsasolom, címed feljegyeztem.
Feszültség szabályzónál lesz a gond szerintem.Elektronikában annyira nem vagyok jártas,rá kéne mérni műszerrel hány voltot kap az izzó...
Hello
Hol laksz? műszerfal épp?esetleg érdekelne.
Köszi a választ! Esetleg lenne még tipped arra, hogy mit lehetne tenni az első lámpák folyamatos "kiégésevel"?
Szia!

Érdeklődnék, hogy a hátsó sárvédő toldat a rendszámtábla tartóval meg van-e? Írhatsz emailt is: redzone@freemail.hu
sr 50 megmaradt alkatrészek:hibátlan főtengely,malossi kuplung szett,malossi szíj,6beömlős membrán,komplett vario szett,12es karburátor,minimálisat használt cuccok. Postázni tudok. Egyben 20.000ft
Na ezaz, nekem ez a kis darab sincs fent ami az indexeket tartotta. Az előző gazdi egykerekezés közben letörte az egészet. Az indexeket is úgy fogattam fel, utólag.
az alsó idom nyúlványán,amin az indexek is vannak van három,vagy négy lyuk ott kell felcsavarozni a sárvédő nyúlványt.szóval ha nincs levágva az inexek alatti rész,akkor fel tudod tenni.
bár lehet,hogy a factoryé nem passzol rá.valamennyit módosítottak...
Köszi a választ megpróbálom.
Ha széthúztad a csatlakozót, lehet hogy az kontakthibás. Olyan is volt már hogy a csatlakozóban maga a réz érintkező és a vezeték között volt a kontakthiba. Ezt csak alapos és körültekintő mérésekkel fogod megtalálni.
Az én órámnak az volt a baja, hogy van 3 csavar amin keresztül a műszer csatlakozik a vezető fóliához. Ránézésre semmi baja nem volt, de mikor műszerrel mértem akkor bizony több Kohm volt a csavar és a fólia közt. Ezt alaposan lecsiszoltam és rögtön megoldódott a dolog.
Jó lenne tudni melyik fajtáról van szó...
Üdv Kinter.A hozászolások alapján a te segítségedre számítok a leginkább.Tudsz segíteni?
Még elfelejtettem hogy amikor megvettem nem működött a vízhőmérő ezért szétszedtem az órát,kiderült egy szál elszakadt benne.Összeraktam a csokit visszadugtam,de ezután már nem ment a benzinszintmérőm se.megnézettem és állítólag nem kap az óra áramot.Most a kontrollámpáról kapott áramot,így müködik de halványan világít a kontrollámpám is.Tudja valaki hogy mit csináljak vele,és egy csoki lehúzás miatt miért nem kap tovább áramot?
Az önindítónak meg tuti semmi köze a motor nemindulásához, inkább fordítva. Gondolom nem indult a motor, és addig gyilkolták az önindítót hogy megadta magát. Most ugye jönnek azok a hozzászólások hogy ha az önindító nem forgat elég gyorsan....
Megint leírom: benzinpumpa, kompresszor, gyertya, nyomásszabályzó, stb... Nem fogod tudni otthon megcsinálni....