Hello!
Aprilia sr di-tech motoromnál egy olyan probléma jelentkezett hogy, elindul de nem veszi a fordulatot,dadog, ha mégis felpörögne véletlenül akkor a kipufogó is durrog valamikor, az új gyertya első indítás után már félreüti a szikrát...tehát a gyertyákat is megöli! Mi lehet a baja?
Ahogy Zoli írtam. Egyenlőre gyufa a zsebbe, de előtte gyertyacserével kezdj. Majd utána többit amit Zoli írt. (biztonsági okokból már lehet vásárolni +5l benzint a biztos elégés érdekében nehogy kevés legyen a tank ha majd meggyújtod)
Lejjebb irtak.Gyufa a tankba.
Amugy az unos untalan szajkozott mantra.
Kompresszornyomas ellenorzes,inyektor engedesi nyomas ellenorzes,hogomba ellenallas ellenorzes,gyertyacsere.Ha mindez jo GO szerelo.
Köszi a választ!
Szerintem értem. ugye ezt berugókarral is meg lehet csinálni? (önindítót sajnálom) De ha unatkozol akkor megfigyelném ezt a műveletet.
Hali mindenkinek! Van egy Morinis aprilia ditechem! Problémája most jelentkezett nem rég! Nehezebben indul és dadog,nagynehezen tudom csak felpörgetni de álltalában le is áll! A kipu nagyon hamar felmelegszik!Régebben is volt ilyen baja de nem ennyire ! Akkor elmúlt! Most nem nagyon akar! Mitől lehet? Ha odahúzom neki a gázt,leáll és durrog a kipu!
Így van, ha világít a féklámpa akkor jó a kapcsoló. Amúgy a kapcsolón lehet állítani is hogy hol kezdjen világítani, mert menetes a szára. Volt olyan hogy ahogy járt a motor úgy vibrált a féklámpa.
Az nem lehet, hogy a bal fékkar mikrokapcsolója rossz? Ezt egy sima ellenállásmérővel ki tudod mérni. Ha futsz, közben rázkódik a motor és így néha kontaktust teremt a kapcsoló.
Neked is Szere28-at ajánlom, jó szerelő lehet, bár én szereltettem vele soha, mert SteelCity-ben lakom. Szerintem vágja a témát, a Leonardosoknak már sokat segített.
Aprilia sr di-tech motoromnál egy olyan probléma jelentkezett hogy, elindul de nem veszi a fordulatot,dadog, ha mégis felpörögne véletlenül akkor a kipufogó is durrog valamikor, az új gyertya első indítás után már félreüti a szikrát...tehát a gyertyákat is megöli! Mi lehet a baja?
Amugy az unos untalan szajkozott mantra.
Kompresszornyomas ellenorzes,inyektor engedesi nyomas ellenorzes,hogomba ellenallas ellenorzes,gyertyacsere.Ha mindez jo GO szerelo.
Szerintem értem. ugye ezt berugókarral is meg lehet csinálni? (önindítót sajnálom)
a 20.sec fele,mikor elindul van valami csörrenő hang...
Esetleg szereljük át karbisra akkor jó lesz a féklámpa kapcsoló is biztos