milyen fajta szíj kell hozzá és milyen feszesnek kell lennie? mert vettünk egyet, de nem elég feszes szerintem. lehet, hogy nagyon csúszik és ezért nem megy teljesen? pedig a boltban azt mondták, hogy ez való hozzá.
a görgő súlya is kérdéses. sehol nem láttam még, hogy 6.5 gramosat írnának gyárinak, de a boltban, ahol vettük, azt mondták, hogy a 6.5 a gyári, nem az 5.5-ös. hogy van most ez? :S
Na szóval az előző hozzászólásban lévő mondatot akartam kiegészíteni annyival, hogy lényeges a szíj bordáinak a magassága is és nem csak a szíj hossza és szélessége számít. Ellenőrizd azt is.
Ha úgy vesszük végül is magasabb felszereltség, mert drágább a cucc, mint egy karburátoros. De magasabb felszereltségbe vehetjük a digitális órát, meg amiket még tud a kijelző a ford. számmérőt és még a műanyagba burkolt variátor házat és a hozzá illő légszűrőházat is.
Ez érdekes.Ahogy elkezdtem olvasni az írásodat,azt mondtam volna amiket leírtál,hogy cseréltetek ill. megnéztetek.
Szóval én a hajtásnál kezdtem volna a hibakeresést,mint ahogy te is.Kérdés azért,hogy milyen szíjat raktatok,hogy az tuti rávaló e,ill. mekkora a görgők súlya.De ha így sem jó,akkor kellene egy kompressziót mérni,hátha nagyon kopott a henger.Bár az azért nem teljesen így jelentkezne,de hátha.Jobb ötletem sajnos nincs,látni kellene a gépet.....
segítséget szeretnék kérni egy titokzatos hibajelenség felderítéséhez.
a moci egy 98-as, 20 e km-es, minarellis. azt csinálja, hogy indulást követően, amíg hideg, addig relatív jól húz (a baj, hogy ez sem olyan, mint régebben volt), aztán olyan 5-10 perc elteltével a robi nem megy 40 fölé, akármit csinálok. ez a hiba kb. nyár elején jelentkezett, de akkor csak pár percig nem ment rendesen, piros lámpához érkezve újra jól ment egy darabig. sajnos azóta folyamatosan romlott, és mostanra már, ahogy írtam is, csak az első 5-10 percben jó. talán ami még fontos infó lehet, hogy a mindennapos használat során a megtett 25 km-ből nagyjából 16-on volt csutkán.
nem igazán van ötletem, hogy mi lehet a baj, de kicseréltük a görgőket, szíjat, a légszűrőt, gyertyát, kipucoltuk a karburátort, fúvókákat. menet közben amikor nem ment még a szivatót is ráadtam, hátha... nem lett jobb, lassabban ment.
jelenleg szóval nem sok ötletünk van itthon, hogy mi lehet a lúdas... :( remélem tudtok segíteni vagy egy ötlettel, vagy egy dél-pesti címmel, ahova nyugodt szívvel vihetem. :)
sziasztok írja meg nekem valaki,morrini ditech hengerfej tömítést hogy kell felrakni, nem néztem mikor szét szedtem,ha jól értelmezem az UP felirat,ajobb felső sarka?köszi előre
Számomra továbbra is érdekes ez a Factory dolog. Csak mert a használati is különbséget tesz a kettő között.
Nagymotoroknál a Factory valóban azt jelenti, hogy magasabb felszereltségű érdekesebb színezésű, de SR-nél eddig és a hivatalos honlap szerint még mindig a Factory az injektoros.
Üdv !
Kicsit több mint egy hónapos!Az biztos hogy 2009 nem régebbi mert az orange tavaly jött be a az ülés felírat szintén Viszont ezt a honlapot nézve http://www.bikez.com/motorcycl...
ebben az évben is gyártottak oraget és itt nem látok vészleállítót a "2009-en meg igen "és ülés felíratot sem.Az nagyon való színű hogy új volt bár valahol jól megázhatott mert tiszta eső vert volt.A csavaroknál ott van a festék még.A Factory dilemmát tovább bonyolítva a Debreceni forgalmazót felhívtam evvel kapcsolatba és ott a csajszi azt mondta a Factory egy dizájnosabb motort jelent pl. metál fény de mást nem tudott mondani
akkor köllene dobjál már egy képet róla meg egy egy számlaszámot az e-mailem-re.Megvizuálom ,aztán utalok egy vételárat +postaköltséget .Ajánlott levélként max 530Ft-ba belefér. zsolo76@freemail.hu
A dadogás és egy hatalmas teljesítmény lyuk azért nem egészen ugyanaz.....Ha ilyenkor a tiednek odahúzod,és megindul ahogy kell,nem ugyanarról beszéltek.Szerintem.....
a görgő súlya is kérdéses. sehol nem láttam még, hogy 6.5 gramosat írnának gyárinak, de a boltban, ahol vettük, azt mondták, hogy a 6.5 a gyári, nem az 5.5-ös. hogy van most ez? :S
köszi: fulmi