Én legalábbis tuti féltem volna ha egy motoros csikorgó gumikkal és hatalmas dudaszóval közelít felém. Járdáról mindenki nézett
erre egy öregember elkezd átsétálni a zebrán(miközben neki piros van) na mondom itt bajok lesznek, izzítom a kezeimet a fékekre, mert ha megkell állni akkor hamar kell megtenni, szval az öreg kb olyan félúton tart látja, hogy nem nagyon akarom elengedni(miért is tenném?!)erre meg áll és elkezd mutogatni a lámpákra teljesen jogtalanul, nézek nagyokat és elengedm, milyen rendes egy ember
Úgy tudtam csak megállni,hogy a motort kicsúsztattam mellé.hát a szülei sokáig csuklottak az biztos
)! Arra való a motor, hogy használjuk. Felfelé a vízhőfok mutatóra figyelj, amúgy küldjed neki nyugodtan. Lefelé gáz nélkül a motorfék tartósan valóban nem jó, (esetleg kapcsold le a blokkot és próbáld meg a gurulást, ha ez nem árt a robeszhajtásnak (ezt én sem tudom) ha féked túlmelegszik akkor jövő héten meg nevezz be a gsxr kupába, mert oda való vagy... ezt simán bírnia kell, főleg egy olyan féknek mint az sr-eken van!
két km nincs az egész felfele.
Engem meg majdnem elütöttek ma