és rátöltetni a sportprogit.Egy sima diagnosztika sohasem árthat és az nem is lehet olyan drága.De legalább kiderül,hogy fojtott e vagy sem ,mielőtt elkezdenél hengert fúrni meg hasonló durva dolgok
,de max +- 0.2.
.a görgőt kicseréltem 7,2 grammosra nem bírt elindulni lábbal segítettem
, utána ment 30-tól 60-65-ig és ugyan úgy megállt végre. kivettem 3 db 7,2 g-st és tettem bele 3 db 5,5 g-st és ugyan úgy viselkedik dinamikus megy de a vége az nulla.amúgy 5,5 g-s és 7,2 g-s görgőnél is ugyan annyi a vége a különbség csak 0 és 30 között van mert a 7,2 g-sel nem indult el. fele ilyen fele olyan az árt neki? amúgy azon gondolkoztam végül, hogy fojtás vagy valami más nem szabályozhat le?a szíj kopását honnan látom, és mennyire kopott a csere érett szíj?
Na szóval, ha a hőgombára gondolsz, az a hengerfejbe van becsavarva.
Most 7.5gr görgők vannak benne,de ma raktam fel rá egy reversét,valószínűleg kicsit finomítani kell majd a hajtáson.Mielőtt lefestettem felraktam kipróbálni és nagyon jól ment vele a motor.Valahogy el kéne passzolni a Malossi csövet
Írd már le konkrétan,hogy mik vannak abban a motorban,mert annyit beszéltünk,meg persze mások is írnak és totál elfelejtettem.