Sziasztok érdeklődni szeretnék hogy valakinek nincs e aprilia sr ditech-be morini blokkos jó állapotú főtengelye vagy akár komplett blokk is érdekelne,e-mail borobika@freemail.hu
1,5 hónapja vettem 2003-as morini blokkos ditechet.
Minden renben van vele, azonban a nagy hidegre való tekintettel bemértem a fagyálót, ami benne van. -10 fokot jelzett, azonban sajnos télen fedett helyen lesz, de kint, ezért gondoltam feltuningolom egy picit a fagyálót. Kérdés a következő.
Merre találom a leeresztőjét ?
Engedjem le az egészet és töltsem fel új folyadékkal?
Jelenleg kék színű van benne. Én azt hittem h. alublokkos a moci, azonban az alublokkoshoz rózsaszínű folyadékot kellett volna használnia az előző tulajnak. Ha lecserélem az egészet, milyen hűtőfolyadékot használjak ?
Nekem is ilyen kellett, de aztán én vettem komplett injektort Kinter-től.
Az a baj, hogy ez injektorral együtt van. Viszont én nézegettem az autókhoz valót és találtam olyat ami 2,5bar-os (ilyen kell hozzá), viszont itt fontos a méret és azt kép alapján nehéz megállapítani. A Unix-nál azt mondták, hogy vigyem be és összehasonlítjuk.
Üdv mindenkinek, új vagyok itt.
Egy éve van 2003-as morinis dirtechem, de ez hosszú történet.
Kiégett az egyik fényszóró izzóm, cserélni kellene. Úgy tudom, a fél motort le kell bontani a csere miatt. Szeretném előre megvenni az új égőt. Szabványos, vagy valami speciális 15 wattos való bele?
Rendben!Koszi!Szolok ha megvan a penz.Teged hivjalak vagy Szabit ha alkalmas a dolog? Mind a kettotoknek megvan a szama csak gondoltam megkerdezem h kit zaklassak majd
Tehát akkor ki kell szerelni az egész kompresszort, dugó ki és a tetején lesz a szelep (gondolom ahol a levegőcső csatlakozása van).
A kompresszort ki lehet szerelni nagyobb megbontás nélkül? Mit kell lebontani hozzá?
Az a gáz, hogy még nem szedtem szét és nem vágom, hogy van benne a szelep.
Külön a kompresszor fedelét le lehet szedni és abban van a szelep?
Mennyire bonyolult ez leszedni?
Amúgy indulni indul csak gázadásra nem pörög ki és néha durrog. De volt, hogy megjavult (kicsit megpörgettem), aztán másnap megint ugyanaz. Tehát lehet az van amit te írtál és csak át kell mosni.
Én átmosnám a szelepet benzinnel, mert lehet hogy csak egy kis darab kaki került alá. Mindkét oldalról át kellene mosni, úgy hogy közben az ujjaddal mozgatod a szelep lapját. Esetleg meg kellene nézni hogy nem a kompresszorfedél ereszt-e.
Hát igazából passz.
Elméletileg ha gyorsan visszatermeli menet közben nem lehet gáz de indítani nagyon nehéz és alapjárat közelében is lefulladhatsz.
Én egy bontott kompresszort javaslok.
Hát akkor ezt buktam, mert nekem fél perc sem kell és leesik a nyomás
Még megnézem a csövet nincs e megrepedve. De gondolom a kompresszor visszacsapó szelepével lesz gond. Az nem jelenten megoldást ha raknék a tömlőre egy visszacsapó szelepet? Úgy tudom lehet ilyet kapni.
Tudja vki, hogy ha leszedem az injektorról a levegőcsövet és nyomásmérő rátesz majd indítózás, nyomás felmegy kb 6bar-ig, majd indítózás abbahgya, akkor kb meddig kell megtartania a nyomást?
1,5 hónapja vettem 2003-as morini blokkos ditechet.
Minden renben van vele, azonban a nagy hidegre való tekintettel bemértem a fagyálót, ami benne van. -10 fokot jelzett, azonban sajnos télen fedett helyen lesz, de kint, ezért gondoltam feltuningolom egy picit a fagyálót. Kérdés a következő.
Merre találom a leeresztőjét ?
Engedjem le az egészet és töltsem fel új folyadékkal?
Jelenleg kék színű van benne. Én azt hittem h. alublokkos a moci, azonban az alublokkoshoz rózsaszínű folyadékot kellett volna használnia az előző tulajnak. Ha lecserélem az egészet, milyen hűtőfolyadékot használjak ?
Segítségetek előre is köszönöm.
szép napot
Az a baj, hogy ez injektorral együtt van. Viszont én nézegettem az autókhoz valót és találtam olyat ami 2,5bar-os (ilyen kell hozzá), viszont itt fontos a méret és azt kép alapján nehéz megállapítani. A Unix-nál azt mondták, hogy vigyem be és összehasonlítjuk.
Egy éve van 2003-as morinis dirtechem, de ez hosszú történet.
Kiégett az egyik fényszóró izzóm, cserélni kellene. Úgy tudom, a fél motort le kell bontani a csere miatt. Szeretném előre megvenni az új égőt. Szabványos, vagy valami speciális 15 wattos való bele?
Lehet még délután nekiállok és megnézem, aztán majd megírom az eredményt.
A kompresszort ki lehet szerelni nagyobb megbontás nélkül? Mit kell lebontani hozzá?
MSN nincsen nekem.
Emailen el tudjuk intézni este dobok fel képet.
Külön a kompresszor fedelét le lehet szedni és abban van a szelep?
Mennyire bonyolult ez leszedni?
Amúgy indulni indul csak gázadásra nem pörög ki és néha durrog. De volt, hogy megjavult (kicsit megpörgettem), aztán másnap megint ugyanaz. Tehát lehet az van amit te írtál és csak át kell mosni.
Elméletileg ha gyorsan visszatermeli menet közben nem lehet gáz de indítani nagyon nehéz és alapjárat közelében is lefulladhatsz.
Én egy bontott kompresszort javaslok.
Még megnézem a csövet nincs e megrepedve. De gondolom a kompresszor visszacsapó szelepével lesz gond. Az nem jelenten megoldást ha raknék a tömlőre egy visszacsapó szelepet? Úgy tudom lehet ilyet kapni.
Féktárcsával vagy a nélkül?
Biztosan Morini-re való!Majd szólj,ha aktuális lesz a dolog!