De komolyan nem találkoztam több rendőrrel.
Kommutátor meg minden lúfasz nélkül
De hát ugye ez a különbség a szaki és a nem szaki között.
Ha 100 AH-s akkuról sem pörget jobban, akkor ne felejtsd el megnézni hogy az önindító és a blokk között jó legyen a kontakt. Úgyszintén végignézni a kábeleket, csatlakozásokat. Ha ezután sem pörget jobban, akkor ellenőrizni kell hogy a csapágyazás nincs-e berágódva, a bronzkefék kellően hosszúak-e, teljes felületükkel felfekszenek-e a kommutátorra, és a kefék nyomórugói adnak-e még elég nyomóerőt. Hirtelen ennyi.....
Na kinéztem azt a márkát robogóba amit meg kéne venni idáig az aerox mellett voltam, de ez jobban bejön főleg kinézetre meg a sok digitális cucc miatt, mit gondoltok erről megéri e ez a factory vagy térjek vissza inkább az aeroxhoz:
http://kepesmotor.hu/aprilia-r... ... &mp=350000
Nem tudom miben másabb a factory meg a régebbi ditech mint az aerox,mert árbe sokkal olcsóbb bármelyik aprilia még ez is.(4 üteműm volt előtte a 2 üteműekhez nem értek egyáltalán:( )
A válaszokat előre is köszönöm(ja és direkt karbisat néztem factoryba mert másik topicba azt írták h az injektorosak nem olyan megbízhatóak meg drágább a szerelésük, meg az injektor is ha netán behal. na hali! )