De próbáld meg hogy külső autó akkuról rábikázol. Ha úgy sem megy, akkor gyenge az önindító, esetleg átmeneti ellenállás van valahol (érintkezési hiba, testhiba, stb...).
MSN-re is csak olyanokat veszek fel, akik konkrét ügyben keresnek és előtte is a fórumon jelezték a kérést. MSN: kinter@freemail.hu
Majd mérek kompresszor végnyomást, gyertya is rég volt már benne cserélve, Ő asszem azt rakott bele, de nagyobbra állítja alapból a hézagot. 1 nagy alátét van benne, de nekem a blokkon is módosított annó, sőt még talán a hengerfejen is, így nem áll fenn a gyári felállás.
Nekem azt mondta csak natúr 95össel mennyek mert az nincs agyon adalékolva. Idővel beletettem a potmétert mert nem ment túl fényesen és teljesen kitekerve ment csak jól. lyenkor a vízhőfokmérő 3/4-es állásból majdnem teljesen kifeküdt. Most kipróbáltam a MOL evoneo-t és alapon hagyva a potit is jól megy... Ezekszerint nálam nem elég a 95 oktán...
Nincs most se időm, se pénzem hogy levigyem hozzá nagyszervízre, ha egyáltalán foglalkozik még vele...