meg kell ezek utánmérni a kompressziót az injektorban? és mivel? kompressziót mértem már egyszerü karbis motorban a gyertya helyére berakva. ezt is ilyen módszerrel kell?
Próbáld meg esetleg egy 7.5ös görgővel,fehér rugóval.Lehet vele játszani,mire megtalálod a számodra megfelelő menetteljesítményt.Nekem a fehér rugó,7es görgő hozza azt amire kell a motor,aránylag jól gyorsul és kisebb kiruccanásokkor is lehet vele haladni.Mondjuk holnap tervbe van egy hosszabb út,oda vissza 100km,lehet belerakok egy nehezebbet,hogy kisebb fordulaton üzemeljen.Bár Kecskemét is 60km körül van óra szerinti 90es utazóval oda vissza megjártam azt is
Pedig az elvileg masszív.Eddig a malossi kevlárszíja,meg a malossi speciál bírta legtovább.A speciál meg nem is kerül sokkal többe mint egy alap szíj,de a minősége sokkal jobb.
amikor én igy jártam, akkor az ékszijtárcsa szállt el, a leesett anya miatt, igy ki is nyirta azt, mivel keresztbe áll, beszorult és a főtengely lenyalta a bordákat. lehet, hogy a kerékszorulás miatt neked a kuplung járt igy, vagy széthullott. ne járasd, szedd szét, nézd meg, mert sokkal nagyobb értékű kárt is okozhatsz az erőletéssel.... pl főtengő csere stb.