meg stb stb...aztan a fele se igaz ennek... nekem vasperselyes a henger igy lehet furva.
bar a nicasilos jobban birja elvileg mint a perselyes aztan majd kiderul... egy 10.000ret ki kene birnia a perselyesben is a dugonak.. enyemben eddig kb 2000 van max elm..
bar meg1x nem biztos hogy bevallalnam en se latatlanba
sajat laban hoztam haza..
jo kis tura lenne az teny. de ha nem lesz kozelebbi helyszin es ez lenne jo mindenkinek beszelhetunk rola... 190et mentem mar a geppel egyhuzamban. ez nem sokkal tobb mar
(mondjuk nagyjabol az orszag kozepso resze, talan az van kozel mindenkinek..vagy nem tom
)
Üzemi hőfok, hát 110-től piros a mező... 2 ütemüek főleg a léghűtésesek simán felmennek 120-130-ig, de azokban nincs ami felforrjon... Vízhűtésnél, vízzel töltve, van a bűvös 100-as határ mert rotyog akkor már rendesen. Nyomás alatti hűtőrendszer a hőfok tovább növelhető, fagyállóval mégtovább és persze nyomással.
Szerintem olyan 105-110 a plafon ennek. A tuareg hűtőrendszere, ha jól emlékszem az enyém 0,8 bár a nyomása. Hűtősapkára rá van írva. Az enyém a nyáron mindig 100-105 között mozgott.... Termosztátom meg olyan 70-75-nél kezd nyitni...