mindenki azt csinal amit jonak lat. amugy maga az otlet nem rossz hogy az olcso simson kasztniba egy jobb blokkott tenni, de eleg lett volna egy AM6-os blokk szerintem.de kulsore nem nyert meg engem se igazan.
140-et megy.
aki ezekutan is kivancsi a pontos osszegre arra en nem vagyok kivancsi.
mert en is azt mondom hogy latni kell ahhoz a motort hogy megmond mit er. en max annyit kerdezek meg elozetesen az arrol ha veszek mocit hogy fix az ar vagy alkukepes es ennyi.mert van aki nem enged egy vasat se ugye meg ha szar is a gepe...es potyara nem szeretek elmenni az orszag masik vegere en se. :)
arban se olyan veszesen hirdeti...kis rafizetessel siman belemehet. mondjuk en a telefont javasolnam.az emailt sokan nem veszik komolyan ilyenkor.mivel sokan irnak emailt hirdetesre hogy mennyit enged a felebol stb...es raunnak... ha erdekel a moci komolyan en telefonalni szoktam es rogton kiderul minden. :)
sokkal jobban kimotorozhato amugy szerintem. ugye igazabol nem olyan nagy kulonbseg van loeroben a 125os 2T-vel szemben... az volt 22kw. ez 35 korul vhol. a nyomatek ami teljesen mas. alacsony fordulaton docog kicsit neha. ertsd ezt 2500nal...de 2t-nel hol mentem ennyivel is akar. :) jo ugye masak a hatarok a 2 gepnel... de ami nagyon kellett hogy ha kell 80-90nel is egy pillanat alatt tudjak elozni vagy barmi. es az itt megvan mar. 90rol ugy fel lehet tepni akar 140re is hogy meg se rebben a moci. :) minap egy nyugis uton 140et vertem vele. es nem volt 6000 a fordulat kb...140ig mint a golyo megy gyorsulasba.. ott azert mar utana megtorpan... de hol magyek en annyival. 120ig barmikor kenyelmes akar ha palyan mennek neha....
felfuggesztes kemenyebb vmivel.vagy csak a motor sulya miatt erzodik annak. azert ugye ott van 2 mazsa korul feltankolva.meg lehet meg is uti sokszor. :) erzem mikor tolom a kuszobon.
eljon az ido neked is majd meglatod. en se gondoltam volna almomba se 2 honapja hogy iden pegam lesz.