Hali! Én innen szoktam rendelni cuccokat,szerintem meg tudják mondani neked a gyári méreteket is, ha van nekik postázni is tudják. http://www.italmondo.hu/index....
Sziasztok! Engem olyan dolog érdekelne, hogy a Tuareg Dellorto PHBH 28 - as karburátorjának milyen a gyári tű, és tűsfúvóka összeállítása? Ha valaki tudna infót adni nagyon megköszönném. Valamint Magyarországon hol lehetne ilyen tűsfúvókát beszerezni? Mert én nem találtam. A válszokat előre is köszönöm!
sziasztok.
A segítségeteket kérném. Eladósorba dobom a mocimat, és egy olyan vasat keresek, főleg endurot, ami 2 személynek is kényelmesnek mondható. 125-250ccmig 4T gondolkozom a fogyasztás miatt. Valami ötlet?
Előre is köszi.
nekem szepen indul a hidegben is eddig legalabb is nem volt gond vele. szivato ra, indit es megy is. igaz kell vagy 2 perc mire bemelegszik szivaton de az mas teszta 4 fok van kb a "garazsban".
megjott minap az uj gyertya, NGK DR8EIX. kivancsi leszek mit produkal vele majd.
Nekem a pegaso azért 3-4x meggondolja hogy beinduljon-e ezekben a minuszokban.. akkor ezekszerint ez normális? :D (beindul tötyög kicsit és leáll... teker-teker-semmi-.. .teker-tötyög-leáll.. aztán van mikor észbekap és akkor már nem is teker csak egyből röff :D
Hát a nagyhidegben nekem sem hajlandó könnyen beindulni a Pegaso de a hidegindító spray segít ezen, csak mert írtátok hogy nehezen indullnak mostanság a gépek a Tuareg az hidegindító nélkül is pöcc-röff a legnagyobb hidegben is ez dícséretes a maga 25 évével
Kb. 1 liter. A kuplungdeklin van egy szintjelző csavar. Vízszintbe állítod, és addig töltöd, míg ott nem kezd folyni.
Olaj pedig, sima mezei 4 ütemű motorolaj, 10w-40/15w40.
[email protected]
irj es megbeszeljuk.
Segítsetek! Keresek rotax 127 blokkhoz gyújtást! Aki tud segíteni kérem jelezzen! Előre köszi!
van valakinek tuareg muszerfala elado? ja meg ha van km meghajto az is kellene...
[email protected]
koszonom
(magyarul nincs)
A segítségeteket kérném. Eladósorba dobom a mocimat, és egy olyan vasat keresek, főleg endurot, ami 2 személynek is kényelmesnek mondható. 125-250ccmig 4T gondolkozom a fogyasztás miatt. Valami ötlet?
Előre is köszi.
Segítsetek nekem! Nincs vkinek 1989es ETX 125-höz szervízkönyve vagy link ahonnan le tudnám tölteni?
Előre is köszönöm!
megjott minap az uj gyertya, NGK DR8EIX. kivancsi leszek mit produkal vele majd.
Olaj pedig, sima mezei 4 ütemű motorolaj, 10w-40/15w40.
Egyelőre nem úgy néz ki, hogy új(másik) motort tudnék venni....
Pedig feljebb szeretnék lépni már. Hiányzik egy jó nagy enduro....