Egyértelmű,hogy az eredeti állapot az ami mutatja az egyéniségét egy mocinak.Én ugy vagyok vele,hogy legyen megbízható,nekem tetszen és legyen felszerelve mindennel,ami egy hosszú túrához kell,mert mi elég sokat megyunk vele,sőt nagyon sokat.
Sajna semmi nem olcsó ebben a világban.VValami anyagot rakott bele a srác,a szivacson kívűl,de ne kérdezd mit.
Azért kellett az ülés igazából,mert a mama nem látott ki semmit,mert elég parányi csajszi.
akkor veled is tréfálkozott a kis masina rendesen.Köszi az infót.Gyertya meg van,karbi puca is,most probaljak beallítani a szakik,mert hogy bár én 16 éve kamionozok,sajna nem naon értek a szereléshez.Picikét szényenlem is.
Remélem sikerűl neki.És hamar,mert már kezdek bekattanni moci nélkűl.
)
)
nekem is ilyesmit csinalt. be volt love 1400ra es egyszercsak leallt amikor kedve volt. karbipucolas es allitas, gyertyacsere utan jo lett.(kevesebb benyat adtam neki mert elotte fel lett allitva) de most mikor voltunk debrecenben odafele minden ok, hazafele egyfolytaban leallt lampanal (pedig feltekertem mar 1700-1800ra az alapjaratot es akkor is), masnap kitoltam a garazsbol beinditottam hogy meglesem mi lelte es atom stabilan pofogot meg 1200on is
bocs,elírtam.26 volt az ülés.
Kevés időm van,sok a melo!
Akkor Pünkösd lesz a találkozó? Hová guruljak?
Itt van ni egy 50-es! :)