Most beszéltem egy peaso és egyéb bontos gyerekkel,nem messze lakik tőlem,azt mondta megnézi,de tuti van neki.Ha mégsem,akkor megnézem ott.Köszi
Hol van neked görgő pontosan?Az első lánckerék utan,ahol fölötte megy a két kipufogó cső?Rajta a kipufogon,vagy hogy?Nekem semmi nincs?
(lenyegeben kidobtam 3000ret az ablakon)
nem tud valaki egy alapjárati levegő állító csavart? el hagytam én szerencsétlen.
csak nem úsztam meg az utat valami maradandó nélkűl.A kipufogót holnap teszteljük,de ha megint bele ér a lánc,levágom tőből.
Amugy a neten én 800 ft ért rendeltem defektjavítót,de az se mindíg segít sajna.
Azért gondoltuk Viktorral a következőt 2 naposra,persze csak ha mindenkinek ok lenne,mert elég sok így a km és a haza út már erőltetettnek hatott
és kevés idő marad az ismerkedésre.Azért egy sátoros,tábortüzes este nem lenne rosz.
Persze ez csak egy ötlet,ha egy napos lesz,arra is egyértelműen ott leszünk.
Üdv helyoka.Mi már egy egész kommentben értekeztünk az Enduro csopban,facén.Sajnálom hogy nem voltál velünk,mert hát te ott laksz valahol.
Összevéve,nagyon tuti volt ez a nap.A kanyarok érdekesek a csapat jó és a speedesek meglepőek voltak.
A kiszolgáló csaj végtelenűl kedves mosolygós stilusárol ne is beszéljek.
.Reméljük mindenki haza ért épségben.A popsi fájdalom nem számít nem épségnek.
Ha bármi terv van mi benne vagyunk,sátorosban is.A képeket várjuk és mi is rakjuk amiket csináltunk.
)
bar ha jo a lancfeszesseg akkor nem szabadna odaig felcsapnia a lancnak az en meglatasom szerint