)
( köszörű, reszelő, s társai segítségével) néha művésznek érzem magam ilyenkor
....valami tipp esetleg ?
....szívás belőni, mert egyelőre csak tolásra indul...
es egy index is tolem van
A főfúvókát úgy kell eltalálni, hogy a súbertű lehetőleg középső helyet foglaljon el. Mert van mihez variálni akkor kicsit.
Rallyba könyv szerint egyébként 145-ös, 34-esbe.
Még járatos, addig dúsabban egy tank benzin had menjen finoman nem erőltetve, de dinamikusan. (Egyenes etapokon ne állj be egy gázállásra tartósan, mert elszegényedik a keverék. Engedd el, had guruljon kicsit, aztán megint gyorsíts utána megint mehet a gáz"kitartás". Kanyargós utak ilyenkor jók, csak ne hegyvidék) Utána a dús keveréket visszább venni és normál végleges beállítással tovább használni. A hasznos motorfordulat kb. háromnegyedét használd ki csak. Így elpörögsz vele egy 1000 Km-t aztán mehet a menet, de ésszel.
Ja nem tudom olajat úgy kevered-e vagy se, ha te kevered 40-est bele. Aztán pár tank benzin utána állj be közel 50-esre. Felesleges a sok olaj, csak lerakódik, nem égeti el.
Bár megoszlanak a vélemények a bejáratást illetően, Én még ennyit se szarakodtam az enyémmel. Rögtön krosszgumval koptatott le 500 km-t felújítás után terepen..... És még mindig jó, azóta már belepörgött egy 10ezres.