hidd el moccoztam hidegben elég sokat...nem kérek belőle...hiába öltözök fel...amugy is fázos vok ...annyit meg nem ér h tönkre tegyem az izületeim...szoval ennyi...
jol van már nya...enyimé téli álmot alszik...fázok ienkor rajta ...majd h meleg lex ....hidd el lex mit írnom a moccozásrol...főleg nyáron minden nap..amíg a píztárca bírja a keretet ...
hát persze,h te is a motorozásra gondoltál,mier másra gondolhattál vna?
téleg,most jutott eszembe,h te nem motorozol,mi irkálunk,h mekora sarakon mentünk át,tőled nem hallunk semmit,max,h hogy szereted be az új hátsó lámpát a rexibe,de az ne motorozás
hát,de ha ennyire forog a kis cbr is,ak hol lesz hosszú élettartamű? és 4t újítás kicsit húzósabb,mint a 2t...
áh,nekem 400ccm alatt nem kell 4t...még a 400osik is eléggé forognak,de azok má jók..1ik srácáott láttam iennel,küföldröl hozták a mocit,szinte ingyé,block felújítás,láttam,h hogy ment itt a főuccán... jött vgy 200al a srác vele..vmi fain dob volt rajta,szépen szólt..
a CBR 125 R is forog 11 e -et... Szóval nem is annyira nagy eza fordulat :)
Megjegyzem nekem tetszik a ZXR... de félnék énis a meghibásodástól... HJ, meg én 400 ccm alatt nem veszek motort már, akkor marad ez max endurot második, vagy sokadik motornak, vagy pancsit :D
jó de azé a sor4 más,mint az 1henger....
1hengeres 4t azé nem szokott 12ket forogni,meg nem 7ezertől éled
zxr 250... sor4be ,4tbe nem kéne 250es,szétpörgi az agyát....
2brutál nyitott dob...
és öltözz föl...
megvan oldva minden
téleg,most jutott eszembe,h te nem motorozol,mi irkálunk,h mekora sarakon mentünk át,tőled nem hallunk semmit,max,h hogy szereted be az új hátsó lámpát a rexibe,de az ne motorozás
áh,nekem 400ccm alatt nem kell 4t...még a 400osik is eléggé forognak,de azok má jók..1ik srácáott láttam iennel,küföldröl hozták a mocit,szinte ingyé,block felújítás,láttam,h hogy ment itt a főuccán... jött vgy 200al a srác vele..vmi fain dob volt rajta,szépen szólt..
Megjegyzem nekem tetszik a ZXR... de félnék énis a meghibásodástól... HJ, meg én 400 ccm alatt nem veszek motort már, akkor marad ez max endurot második, vagy sokadik motornak, vagy pancsit :D
1hengeres 4t azé nem szokott 12ket forogni,meg nem 7ezertől éled
zxr 250...
én jó gép? képet engyél má nemnagyon láttam még ien gépet