Hát ez elég egyértelmű volt... Engem meg senki nem tud meggyőzni a KOYO-ról, az biztos... És dt nagy butaságot mondtál, mert lehet, hogy jó a KOYO, de NEM JOBB az SKFnél, az 10000000000 százalék...
képzeljétek,ahogy kivettem a blockot,a uplungdeknite felraktam addig az ülés helyére,h ne zavarjon,me abból nem szettem ki a csomó szart,ai belemegy,kiveszem azt a nehéz geci blcokot,hát nem fejbebaszott a kuplungdekni?
sztem is a koyo jobb mint az skf mert skf kerekekbe j birja az ütést koyo meg a pörgést főtengelynél meg inkább az kell japán cuccok sztem nagyon jók az a baj hogy sokan a japánokaat kinaiakat keverik attól hogy kina mindent gyárt jó szarokat japán még jó termékeket csinál uncsi tesom kecskeméten melozik légfék gyárba és japánok viszik legjobban és nekik 1 esével van becsomagolva kivan tömve a papir doboz szivaccsal a sérülés elkerülése végett meg végigsétálnak gyárba azt van egy karc rajta már nemis viszik.... a többi vásárónak meg aztmondja csak kartondoboz meg annyak megy a maradék szóval sztem KOYO-t a főtengelyre
én már akkor tuttam,hogy a főtengelycsapágy tört szét,amikor még hozzá se nyúltam a motorhoz... am még nem szettem szét annyira,de rem nem lett baja a főtengelynek..de ha lett,ak tok olcsóér bele,szval annyira nem nagy probléma,de azé bízok,h csapágy csere és mehet tovább
jaj én nézem a képet,mondom mibajod van,lefényképeztél 2 párnát? aztán nézem háttérbe szerszámos láda..na mondom ez mégse a szobád.. aztán rájöttem,h az a motor
aszittem ,a karbi henger közti gumicsonkra gonoolsz.. direktszűrőm van,ahoz nem kell oan gumi szar
biztos megvan az oka,h méá szált szét...
pedig nem is igaz
azé én v2 be egy rsv 1000et elfogasnék..2 arka dob rajta,meg
álnék a suli elött,oszt 1 tiltás neki