. Épp aktuálisan naked de lehet h elunom a várakozást a festésre és vissza rakok rá mindent így ahogy van - oszt jó napot - hogy klasszikust is idézzek
. Amúgy nem tom mi volt vele - karbi le nézem hát semmi trutty nincs benne visszarakom azóta megy mint állat
jövök haza,na mondom nyomok 1 kereket,kapnám fel kerékre,lehörög,megáll..na mondom beköpte a gyertyát..előre nézek,rendőr fordul be az uccába.. még jó h megált az a szar
aztán odajött,monta h vmi fehér fejidomos motort keresnek nem láttam e? hát,mondom nem,az enyém fekete
aztán személyi jogsi megnéz,aztán montdja,h azé hátsó lámpa meg tükör nem ártana a motorra
mondom lesz rajta.. kitámasztót eléggé nézte...de am rendes volt..
Csöpög még az oil belőle?
Én segítenék de az egri aprilia bolton kívül jelenleg nem tudok mást...de ott meg uj van csak...használtat sajna nem! Ed-neked Boldog Szülinapot!...Másoknak meg rmélem meg volt a jóóó csapatás
...Dt- neked meg csak örül a banda...ujabb tag
. Még mindig nem mondtad mi a péééz érte
.
és ki kéne cserélni. Nem tudna esetleg valaki használtan egyet? Heves megye özelébe?
hát, az olajat sztem lehetne állítani a szivattyún...de ebben nem vok biztos.....lehet hogy az a baja.......
fejidom nélkül elég csúnya a gép