am eladom az etx et.. van kapcsolat olaszba nagy motoros bolt.. haverom tesójának a férje... annak az 1ik legjoba barátja olaszba él kinn,supermoto versenyző volt csak 1 nagy bukás után abba hagyta és van 1 bazinagy moccos boltja.. onnan kéne vmi motort hozni
Miskolcon van motoros találkozó aztán oda akartam menni csak közbejött egy buli...
és ottragadtam...
Reggel esett mint állat így nem indultam el később meg már nem volt annyira kedvem menni mert jól éreztem magam a haverokkal. Így aztán pörgettünk egy szalcsit reggelire aztán toltam haza a bringát
De lehet hogy holnap felnézek mi újság... mert holnnap jönne a Banditos haver is. Na mind1. Huu baker , nem aludtam semmit az este... most 3 körül mondom ledőlök egy órácskára, be is állítottam a telefont is ... 8 körül keltem
de még mindíg kótyagos vagyok kicsit
Nah majd re
1kor értem haza, vagy mikor...
kibaszott jó lett
Ednek jó bemutatást a zsaruknak
.
aztán ha minden jól megy vasárnap motorosrendőrök felvonulnak meg ilyen bemutatás lesz vmi
De jól néz ki.
- Bár egyre kevésbé érdekel a külső.
Múlthéten adtam el a Tuareg Wind 50-et (70-re volt felfurva) és gondolkozok egy 125-ös Wind-en ...
Mi a véleményetek a motorról?Ezzel már lehet rendesen haladni mert az 50-sel gázos volt,3sebesség...
Egyszer vezettem egy 25-ös Wind-et az elég jól ment... illetve mindegyik Wind öninditos vagy van berugos is?
Előre is köszönöm!