)
mee ak tolhatjátok akármeddig
és 1 kis idő után beindul,de gázt ne huzz neki,max 1 picit.. és ha beindul,huzassad 1es oan fél v 3/4 gázon, maj szaggat mint a szar,és aztán kiforogja magából és jó lesz.. nálam igy müxik 1 bezabálás eháritás
önindító meg lendkerék nélkül nem ment
am mindjárt emgyek le, és emgnézem indul e.....de ha nem és télleg megszívta magát akkor mit is csináljak meg hogyan?
am ksözi a segítséget
nekem mindössze 0ft ból jött ki,me garanciális volt.. hivtam a csávót akitől vettem,mondom h szétszált a cucc, mondja h eljön érte oszt megcsinálja
vegyél föl msn re ott van az adatlapon a cim és megdumáljuk a részleteket
am te hogy hogy ilyenkor?
na jó inkább már nem írok ilyeneket, mert fel se fogom
....jah képzeljétek 16évesnek néztek
zzzzzzzzzzzzzz...............
a lendkereket feltettük, a helyén van....és nem indul, egyszer indult be, akkor is szivatóval, dőlt belőle a füst, nem pörgött ki, és sziszegett (inkább durrogott) a kipufogó.....mostmeg már semmi, pedig szikra van, a hengerből meg csöpög ki a benzin, és ha indítózok egy ideig, még lángcsóva is van
nah szóval a lényeg....hogy msot elállítódott a gyújtás, vagy lehet, hogy a forgattyúsházba belement egy csomó benzin meg olaj, és attól nem indul.....
Laza 50 ezrembe került a megmozdulás... Amúgy visszaragasztani nem lehet, főleg, ha darabokban van. Meg márcsak azért sem, mert a belső mágneskörnél számít a polaritás, mivel az alapján van megszakítva a gyújtás. Ha a külső lenne ilyen, az nem lényeg, mert ott csak a gerjesztés számít. Bár, ha jól látom neked 50-es a Tuareg, ahhoz nem olyan drága a lendkerék.
de remélem te azok közé tartozol akik megcsinálják majd és nem eladod...kitartás
csak 1 kérdés: a lendkeréken azok a nagy állat hegesztések már ott voltak ,amikor vetted?