De ha elcsavarogsz erre, vagy akár valahol félúton sikerül velem egyeztetni, ami kemény melo, mert nemnagyon tudok biztosra mondani semmit, szívesen megmutatom. (ha egyszer erre jársz, az apriliat is természetesen!)
Ő a vagányabb,vettem neki egy "red rose"-t mert az olyan "èsajos"de nemjött be neki pedig marha kényelmes!Neki is enduró kell.Szörnyük ezek a nők:-))))
az is nagyon tetszett neki.Azt hiszem a shopper sebességével nincs nagyon kibékülve,olyan 80-at megy neki csak három sebességes!
Na majd erre még visszatérünk, mert egyenlőre a szabadidőm egyenlő a nullával sajnos (mint mindig...
), és persze azért én is kíváncsi lennék arra a Hyora...
(már, ha azzal jársz le Pestre).
Azért majd egyszer, ha van kedved összefuthatunk. Hol van a sulid pontosan?
Azt nem tudtam, hogy arra laksz... Megjegyzem, én pesten tanulok, szóval elég gyakran vagyok ott, sajnos
Igaz, attól a környéktől egy kicsit messze....
Csak nem azt akarod mondani, hogy Keresztúron voltál, és nem találkoztunk?
Mert én majdnem Rákoskeresztúron lakom!
A FAG csak alkatrészként szállit a szervizekbe!+ beszerelés és otthagysz egy kisebb vagyont a javitásért. Igy csak 500 ft ba került azthiszem nem mindegy !Azért köszi!
Itt van a" kicsi"!Szeret motorostalálkozókra járni,imádja a rockzenét "akárcsak az apja"Szereti a motorokat meg a szabadságot amit a motorozás nyujt!