Na majd a héten, úgyis itthon leszek valamelyik nap. Amúgy nincs olyan rossz állapotban, de jónak se nevezném már. Épp egy picit lötyögnek a csapágyak, de tényleg nem vészes, a szimmeringek viszont szarok már, főleg a vízpumpa, és a főtengely-szimmeringek. A kuplunk is eléggé el van kopva, bár az még működött rendesen, de szerintem az is csere lesz. Ami még elég szar az a dugó, és a gyűrűk, azok tényleg nagyon elkoptak (a henger és a dugó között itt is fél mm van, mint a Tuareg régi hengerénél és dugójánál), de még a hajtókar-csapágy, és hajtókar is új lesz benne, mert azok sem az igaziak.
) dugó van benne.
am oan 8deci körül
Egyébként a fogaskerekeket is fel lehet cserélni, mindegyiken minden jelölés megvan
Amúgy van rajta valami jelölés, igazából még nem vizsgáltam meg, ma csak szétszedtem.
De nem hinném, hogy túl bonnyolult lenne, hisz, amikor a dugattyú a felső holtpontnál van, akkor a kiegyenlítő-tengelynek is felfele kell állnia.
honda xr 600,honda dominator 650, yahama tenere 600... jó kis gépek
Álmos vagyok
Amúgy nem ráz semmi, csak, hogyha rosszul állítanám be ezt a tengelyt, mert ugye nem mindegy, hogy hogy áll a főtengelyhez képest.
(tudom: a block)
Amúgy most jut eszembe, nekem van szervízkönyvem tele ábrákkal (thx to trakee) ott valószínűleg le is van írva, hogy hogy kell. Na majd megnézem