A szintereztetéssel óvatosan! RApo szintereztette, és az első kereke elhúzódott, ki kellett cserélnie... Ő azt javasolta ez után mindenkinek, hogcs csak festessék!
Oksa, köszi! Azért biztos, ami biztos alapon, megkérdezem a szinterben is majd. Bár úgy hallottam, hogy szokták őket szinterezni, de mondom azért megtudakolom itt is
hát lehet azokat is vhogy tojástalanitani de szép szó.. hengerelni szokták vagy mi a szar... de kérdezdmeg ahol csináltatnád,h mi lnne ha..am gyárilag mien festés van rjtuk? az nem szinter?
Hát köszi, pont ezt nem akarom... Az a "gáz" csak, hogy ez ugye csillagküllös, tehát nem lehet szétszedni Ha küllős lenne, akkor semmi gond, mert azt lehet centíroztatni. Mondjuk valszeg ezt is, de ha nagyon eldeformálódik, akkor lehet, hogy nem, nemtudom.
Lenne egy kérdésem, valaki segítsen! Szerintetek az AF1-em felnijét le lehet szintereztetni? Nem fog el deformálódni a melegtől, mikor rá égetik a festéket?
Tök jó, most hívot a barátnőm sírva... és még azt se mondta el hogy mi a baj...mindjárt szétbasz az ideg.... és még ki se tudok menni oda ahol most van , ha elmondaná mi a baj lehet kimennék kocsival, leszarom a jogsit
Hát van ilyen, de büszke vagyok rá hogy soha se ittam még le magam annyira hogy beájuljak, pedig melettem kevesebb piával is beájultak már, aztán én ettem kicsit és már tök józan voltam
Az az igénytelenség ami akkor van itt, hát fel szoktak néha idegesíteni. Haverommal arra mentünk vissza, hogy valami részeg hülyegyerek fekszik a kocsija motorházán. Hát elvettük a kedvét......
Most nézegettem régi puchokat, mert lehet veszek egy 175ös , mindegy a lényeg az hogy néztem milyen hengere van, két hengeres az igaz, külön van két henger, de az égéstér közös, a dugók együtt mozognak, és csak egy gyertya van , érdekességnek nem egy utolsó dolog
Haveréknek is van egy, még felújítás elött: www.bikepics.com/members/zenta...
http://amicale.puch.free.fr/In...(Tandem).jpg