van vmi ami nem szart még az rx en? téleg most am megy má végre?
Azért reméljük nincs nagy baja.
Akkor nem olyan drága. Szerintem nem csapágy, legalábbis, ha menet közben nem hallottál semmilyen erős, darálós hangot, akkor nem.
mondjuk nekem lehet hogy olcsóbb mer ez csak 50es(vagyis70....)
néztem hogy egy állórász 17ezer, alaplapot nem láttam..... de akk tuti h nem a csapágy lesz?
de am nem lötyög rajta a lendkerék, épp h mozog 1 picit, de sztem annyi kell.....
vmeik nap megállt a mocc..... először amikor leállt még gurulás közben belöktem 1esbe és visszaindult, majd ezután mentem vagy 20 métert és megállt de végleg.....utána itthon néztem és semmi szikra nem volt. a gyujtótrafót átcseréltük egy újra, azzal se volt szikra, ezután meg leszedtem az oldaldeknit(a lendkerék felölit) és ahogy forgattam a lendkereket egy ponton hallani lehetett kis surlódó hangot, ( nem a henger+a dugó volt....) szerintetek ez mi lehet? azt mondták, hogy főtengely csapágy, szimering csere LEHET, vagy vmi vezeték elszakadás? csak azér fura mert elég hirtelen volt és utána még ment egy kicsit.....aki tud lécci segítsen már, nagyon fontos lenne, előre is köcce
de am övé.. most is itt szokott arcoskodni am.. most vmi ktm je van álitolag azzal is vannak bajok..meg az rxével is volt sok neki is..
de tom ,h mindig monta ,hogy ien oan fasza az rx,aztán vmi haverjától hallotatm,h nagy szar az egész ho gy álandóan szerelőnél van meg minden.. meg h 150et ment.. oszt kiderült h vmi 1000éves dugo volt benne.. meg értem sm szettel óra szerint jóhogy 150et ment,nekem is anyit mutatott... mivel 21es kerék helyett 17es volt, és sokkal jobban forgott az első kerék.... na de mind1