Tutti... Illetve a halálon kívül semmi nem biztos Nkem volt egy RV blokkos RX meg egy RV blokkos Tuareg... Amiben cseréltem hengert, dugót, főtengelyt, csapágyat, váltót, szal igazából mindent Szal sztem tutti
Amit az előbb nem írtam le: szerintem elég gány dolog lenne így összehozni egy motort...
Amelyik tuareg rally 100e körül van, annak olyan is lehet az állapota...
hát szerintem nem lennék ugyanott mert ilyen rally-t tudnék szerezni oylan 100 körül és Rx az 200tól kezdődik.vagy több.de azért köszi amit írtál.ja és hogy néztem pár képet és annyira szerintem nem vészesek a felfogatások.ha meg 1-2 más helyen van 1 kicsivel...van itthon heggesztőnk
Sziasztok!
Az az igazság hogy én nemrég vettem egy Tuareg 125 wind gépet amin be volt sülva a blokk.Most hogy szerelem őssze nem találom a power szelepnek a fedelét...Valameikőtök nem tudja véletlenül hogy néz ki? Előre is köszi.
Laci
De ha vennél egy "olcsóbb" tuareget, és vennél rá rx cuccokat, akkor már ott lennél, mintha alapból vennél egy rx-et... Mert akkor minden idom, ülés, tank kellene hozzá...
köszi a gyors válaszodat.csak azért kérdeztem mert tuareg rallyt szeretnék venni mert az sokkal olcsóbb mint 1 ilyen rx és láttam h ugyanolyan a vázuk és akkor vennék rally-t és tennék rá rx tankot meg idomokat.csak én is néztem h a felfogatásoknál van 1-2 különbség.de szerintem meg lehetne oldani.
A garázsban pihen egy tuareg rally és egy rx125, így tudok nyilatkozni erről a témáról. A két vázon nem ugyanott helyezkednek el a felfogatások, ezért elég körülményes lenne az összerakás!
Hello.nem tudja valaki megmondani hogy 125ös tuareg rally-ra rá lehetne-e tenni a réggebbi rx tankját meg az idomokat?mert néztem a váz az nagyon 1forma csak hogy a felfogatások 1 helyen vannak-e.. előre is köszi
Hello! Megérdeklődtem italmondo.hu-n a dugattyút meg a henger tömítésszettet és van minden náluk! A dugattyúra azt mondták hogy 2féle van:Asso Werke és Vertex! Nem tudom szerintetek melyik jobb? Az mitől függ hogy ablakos dugó kell a hengerbe vagy nem? A hengerem sima gyári 50es abba elvileg nem ablakos kell ugye? Ja és még azt kérdezném hogy a sima alap 50es hengernek 38,8-as hengerátmérője van igaz?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Helló minden kedves tuaregesnek!
Szeretnék egy jó motort eladni ha valkit érdekelne szoljon itt a forumon!
Na szóval: Egy nagyon jó állapotban lévő tuaregről van szó. Egy baj van vele hogy kinőtem szegényemet. Szóval az adatai: 1990-es most lett felújítva a motorja. Piros fehér. 1500 km mentem vele a felújítás óta ha valakit érdekel akkor írjon itt vagy fent van még hírdetésben. Irány árnak a 210e forintot tűztem ki de kolegával rendes vagyok. üdv minden kedves motoros társamnak.
L
I
S
S
A
Amelyik tuareg rally 100e körül van, annak olyan is lehet az állapota...
Az az igazság hogy én nemrég vettem egy Tuareg 125 wind gépet amin be volt sülva a blokk.Most hogy szerelem őssze nem találom a power szelepnek a fedelét...Valameikőtök nem tudja véletlenül hogy néz ki?
Laci
meg oda írtam hogy csak ár ajánlat!
Megtudtátok mondani mennyi ill milyen olaj kell a motorba?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Szeretnék egy jó motort eladni ha valkit érdekelne szoljon itt a forumon!
Na szóval: Egy nagyon jó állapotban lévő tuaregről van szó. Egy baj van vele hogy kinőtem szegényemet. Szóval az adatai: 1990-es most lett felújítva a motorja. Piros fehér. 1500 km mentem vele a felújítás óta ha valakit érdekel akkor írjon itt vagy fent van még hírdetésben. Irány árnak a 210e forintot tűztem ki de kolegával rendes vagyok. üdv minden kedves motoros társamnak.
Íme a kép: