No problemo.
, legalább akkor hadd döntsem én el, mire adom ki. De ezzel már csak a fingot fűrészeljük, majd teszek fel elégedetten vigyorgó képet, ha megvettem
!
.
, mielőtt valaki belemagyarázna valamit jelen témánkba, jelesül, hogy tud-e valaki valamit arról a Tuono-ról
. Már több, mint elegendő indokot gyűjtöttem arra, hogy megvegyem a motort. Remélem, két hónapot kibír még ott
, addigra remélhetőleg meglesz a lé, hitel szóba se jöhet a mai világban
.
, a mondandód második felét meg inkább nem veszem figyelembe, habár számítottam valami ilyesfélére, mindig vannak kedves emberek
. Engem kenyérre lehet kenni
...
, utcai motorom nincs egy ideje, már el is felejtettem, milyen az, ha erő van a segge alatt az embernek
. Úgyhogy, asszem, digicsuklóm van
, mert hogy az emzének büntetlenül lehet húzni a gázt (legtöbbször
). Majd leszokok róla, nagyon hamar
.
próbán meg se karcoltam a felületét. Monnyuk, így legalább legurulhatnék vele a spanyol tengerpartra meg vissza, meg se látszana
.
) akkor nem para a nyomaték, nagyon finoman lehet kezelni. De azt csinál, amit akarsz. Vagy ágaskodik, vagy vakarja a gumit. :D
Ezeket teszten nem lehet megölni, főleg 5OOO km alatt.
. A pár rutintalan tesztelő után amúgy egy igen hozzáértő is elvitte megtáncoltatni, a gumik állapota legalábbis ezt mutatta (rojtosra égve a gumik széle, no paracsík), de ezzel nincs is semmi baj, ezt a motort erre gyúrták így ki a digók. Amúgy is cserések a gumik, kemények, mint a bakelit
. Pirelli Supercorsa-t vagy Conti Sport Attack-ot találtam ki rája. Esetleg valami tapasztalatotok van ezekkel a papucsokkal, hogy viselik a nyomatékot a V2-n
?
, meg amúgy sem bízok már senkiben, aki el akar adni valamit
. Jaja, így nehéz lesz
, tudom, de nem is ezen van a hangsúly, tényleg csak próbálok infókat összeszedegetni, ha már kicsengetem minden hónapban ezt az internetelőfizut, legalább legyen haszna is
. Kérdezni ingyen van
. Egyébként hiába kerestünk a motoron belekötni valót, nem volt
, az eladóval is csevegtünk vagy 30-40 percet, készséges volt. Azért köszi
.
De ennek ez az ára. Gondolom nem ebből akarnak meggazdagodni így nem adják túl feszített áron.
Aprilia-szalonban, megvolt a szerelembeesés meg ilyenek
, de egy-két kérdés azért felmerült bennem
. A kérdéses motor egy tesztmotor, piros-fehér 2007-es kivitel, kevesebb. mint 5000 km-el. Az ára viszont érdekesen alacsonyabb (nem mintha baj lenne
), mint a kortársaié hasonló futott km-el a piacon. Vajon csak azé', mert sok segg megülte, sokan rápukiztak az ülésre
, vagy miért?
.
Az igaz hogy tetszik az uj V4-es Tuono, de az ok, hogy Svàjcban egy idö utàn csak svàjci motorod lehet.... Mikor nyit tavasszal a Kaloring?