Persze tárcsazár, riasztó alap. De ha mégis meglátom, hogy valaki motoszkál a kertben vagy a garázsnál, lemegyek és beleengedek egy tárat, aztán elásom a kertben.
Biztosra kell menni.
Viszont végigjártam sok sok mocit és azt hiszem megtaláltam a befutót. De meglássuk még.
Holnap hívlak napközben.
Már láttam 2 őt, eddig nagyon rossznak néz ki a piac, remélem holnap már tudni fogom melyik lesz a befutó a megnézett 5-6 mociból. Attól függ délután, hány emberhez tudok elmenni. Viszont ha ez a piros rendben van, nem lenne rossz vétel, bár sokallom az árat 2006 osért, de majd meglátjuk a helyszínen.
Pirosban nagyon szép lenne, és van is egy 10e km el fent használtautón de félek attól a nitro system es vastól nehogy azt fogjam ki.
Most két év után jutottam el oda hogy végre ismét lehet egy mocim. De ahogy böngészem a netet és hívogatom az embereket eléggé lestrapált tuncik vannak csak a kínálatban.
Tisztelet a kivételnek.
Végignéztem nem egy vasat, ha esetleg valakit érdekel majdnem bármelyik Tuono a használtautóról szóljatok és segítek, hogy potyára ne menjen nézelődni senki sem. Már pénteken elhoztam a vasat, szombaton motorkiállításra is kiszaladtam vele, de hát nagyon kellene hozzá a jó idő.