Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tom csak a látogatottságbol vontam le😃
Korábban? :)
Öt év mulva talán :))
Sziasztok!

Tudnátok ajánlani megbízható precíz szerelőt Békés megyében? Köszi
https://www.facebook.com/event...[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22page%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22page_upcoming_events_card%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%2C%22has_source%22%3Atrue%7D
Ki az akit faipari gépek csere érdekelne motorra értékegyeztetéssel? Cross, enduro, túraenduro, supermoto, cruiser vagy naked bike (50ccm-es motor nem érdekel) motorért cserébe tudok ajánlani faipari gépeket, amivel egy komplett asztalosműhely berendezhető- és készpénzt. A gépeket 800ezer Ft-ért árulom pár napja Békéscsabán, jófogáson van bővebb leírás, adott esetben, ha jó állapotú cserét ajánl valaki, akkor akár egy elég jelentős összeget hajlandó vagyok engedni (-300e Ft) az árból és ha nagyobb értékű a motor(max 900ezer Ft), akkor a fennmaradó összeget készpénzzel pótolnám. A gépek azért eladóak, mivel a tárolásért fizetnem kell sajnos és nincsenek kihasználva. Érdeklődni: fcbarca007@outlook.hu címen lehet! Üdv!
És ezzel együtt orvosolva lett egy probléma ugyanis most már
BÉKÉSCSABÁN IS BÉRELHETŐ 1 MOTOR SZÁLLÍTÁSÁRA ALKALMAS RÁMPÁS MOTORSZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓ

BOTYÁNSZKI PÁLNÉ BÉKÉSCSABA
Utánfutó
Cím: 5600 Békéscsaba Jókai utca 32
Telefonszám: +36 (66) 448105
A motor szállító konzol, elkelt.
Dobtam püt, ha erre jársz válaszolj légyszi! ;)
Quadosok vannak ?
Dobtam privát üzit ha tudsz válaszolj légyszi! :)
Nekem volt, de csak dzsekim volt, piros fekete 647 –es, nagyon jó minőségű bömböl készült, a varrás is kitűnő nem bomlott sehol, belseje bélése is tökéletes, CE minősítésű kemény protektorokkal, váll könyök, a hátában ütéselnyelő habszivacs. Cipzár jó minőségű, nadrággal összecipzárazható, Külseje könnyen tiszta meleg vízzel takarítható, én méh viasszal ápoltam, 3 szezont használtam, mikor eladtam akkor is olyan volt, mint a zsír új, de sajna kihíztam. Most egy alpinestar dzsekim van, de nekem az arlen 647 jobb és kényelmesebb volt.
Sziasztok!

Van itt olyan akinek Arlen Ness kétrészes ruhája van? (vagy csak kabátja) Kérdeznék tőle :)
Sziasztok!
Eladó egy utánfutóra felszerelhető, motorszállító konzol felhajtó rámpával. Könnyedén négy csavarral rögzíthető, spanifer lefogatási pontok a motor rögzítéséhez. Garantáltan bombabiztosan szállíthatod a motorodat. Ár 20.000 ft.
Sziasztok!

Eladó egy mindössze háromszor viselt új 2 részes ALPINESTARS bőrruha 52-es méretben! Megéri megnézni, abszolút csalódásmentes.Személyesen megtekinthető, megpróbálható.

174-184 cm 78-85 kg lehet jó a méret!

Érd.: xpinter.gaborx@gmail.com

Motoros üdv!
Rs...... Maradj már magadnak......
Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni, hogy a Békéscsaba és Gyula között található elkerülőn (44-es) a fix traffipaxok merről-merre mérnek? Bár gondolom, hogy szupertraffi, tehát mindkét irányban, mindent lát... Sajnos csak visszafelé vettem észre. Először jártam arra, pedig jól látható helyen van...
Sziasztok!

Csaban van valaki 2002-2004 Aprilia Rsel? Vettem egy ebayes alkatreszt es ra kellene probalnom motorra hogy jo e a visszakuldes miatt ..
es az enyem nincs itthon. A muvelet nem igenyel motorbontast. Koszi a segitseget! Adatlap mail!
Szia!

Gyulai vagyok. Egy Aprilia Mx 50-nel szoktam járni a környéken a dűlőket, de csak lightosabban. Nem oda van a moci tervezve. Csatlakoznék itt a környékben!

Üdv, Endi!
Üdv!
Nincs szerencséd ! Én kamuti vagyok az is csabától 12 km.
Köszi, már bandival megoldottam, de később is fog kelleni, csak nem berény felé járok, a benzinköltség meg nem mindegy egy kirándulásnál, ezért kellene csabai! :) Mailom adatlapon, rámirsz légyszi!
Gondolom már nem aktuális a futó,de Mezőberényben Bátszinak van és ki is szokta adni.Az övér gyári és három moci is felfér.Vagy ha foglalt az övé írj nemek emailt az enyém egyedi de csak 1 fér rá.