el vagyok tunyulva még így is,szépen fokozatosan el kell kezdjek edzeni.a karbon fólia azért jutott eszembe mert királyul fest térhálós a felület,a tankom meg elég szögletes alapból,most hogy ki van pofozva a horpadás már foltos is
gumiból csak újat veszek mert ez is használt volt már kemény mint a beton.húzom a szám mert elég drága lesz,de csak összeokoskodom az árát.a jelenlegit meg szertartás szerűen lefüstölöm robbanásig,nincs sok híjja már kilátszik a fémszövet helyenként
volt kolegámnak egy nyitott finster dob volt a 650esen,a fülem menten leszállt ahogy kicsit meghúzta a gázt.
unalmas perceimben a tavalyi videókat nézegettem,hiányzik már nagyon az az öreg nehéz vasaló a seggem alól
zsír hangja van a vasnak.Alig várom már hogy lerúgjam magamról ezt a vackot aztán lehessen csapatni egy izmosabb kanyart
Akárhogy nézem, azért jól megszívtad ezt a zakót, hogy ennyi idő a felépülés, az viszont jó hír, hogy már megy a séta.
Királyi élet: rendszeres masszázs, stb.
Nekem nagyon bejön a carbon, így ha az lesz a befutó, akkor kíváncsi leszek, hogy milyen lesz. Feketében, vagy esetleg valami más színben gondolkodsz?
Én konkrétan 1 éves használt gumit vettem utoljára (DOT szám alapján), az új ár 5-ödéért, így én még mindig a használt gumi híve vagyok.