a dupladobra megem is kiváncsi leszek,még nem hallottam ilyen motort,csak gyárival de az fos,semmi hang csak töfögés,az meg nem nyerő.amikor megvettem zsuzskát ( ez a neve) többször le is fulladtam pirosnál mert nem hallottam hogy jár-e v. sem
ez a carbon dolog még nagyon plátói,én is csak mutatóba akarom.Egy biztos,lakkfekete lesz telibe mind a két kerék
tankot még azzal a merítős VTN-es témával is meg lehet csinálni mert elég kicsi hozzá, plusz ott sima lesz a felület, ha "carbon" is a minta. Így belegondolva az uccsót ajánlom neked.
nem csúnya röfögős kell,inkább az a mellbeb@szós tompa duruzsolás kell. ma nagyon megeröltettem magam,elkúsztam az új bukóért, végül a caberg v2x carbon lett,egyenlőre nagyon passzent de majdnem 1kg-val könnyebb a nitrónál,és jól is néz ki
Az SV-nél leginkább a futómű rész zavar, ezért akarok valami frissebb fordított villás gépet.
Nem vagyok feltétlenül fiatal gép fetisiszta. Úgy volt, hogy nekem KELL! egy Honda VFR 400 NC30 a maga nagyjából 20 évével. De jól lebeszélt róla mindenki így lett egy SV (aminek azóta nagyon örülök). Most is nézegetem a GSXR 750-eseket és pl. 5 kilóért már van ilyen SRAD:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_750_srad-64
91148
De még ezt is nagy ugrásnak érzem az SV 75 lova után...