Ma: Csatlakozik egy ismerősöm, akivel a városban találkozok 6 körül, de még célja nincs a mai napnak, igazából bármi jó!
Holnap: B.Akarattya--Veszprém--Tapolca és vissza menet lesz.
Szombaton, vasárnap nem tudom merre fogom csapatni...
Ha gondolod dobj egy mailt ide: kerek.andras@hotmail.com; itt cserélhetünk telefonszámot!
Budaörsön tartom a motoromat, onnan szoktam indulni munka után.
Általában 1-es út, 6-os, 7-es... Székesfehérvár, Esztergom, Velnce, Mogyoród, stb, kb. úgy hogy emberi időben vissza lehessen érni. De abszolút vevő vagyok mindenre.
Sikerült a hétvége Idén sajnos nem volt "Kawasaki kanyar" túra erre felé mint tavály de úgy is jó volt. Egész jó helyen van a találkozó úgyhogy direkt a partnál állítottuk fel a sátrasunkat.
Remélem jól sikerült a hétvége! Motoros az volt bőven az utakon, így gondolom volt lent rendesen társaság!
Balcsi tegnap baromi jó volt! Ma viszont tanulós, haver látogatós, P.Outlet-ben vásárlós napom lesz, így nem jó a mai nap...
Holnap: B.Akarattya--Veszprém--Tapolca és vissza menet lesz.
Szombaton, vasárnap nem tudom merre fogom csapatni...
Ha gondolod dobj egy mailt ide: kerek.andras@hotmail.com; itt cserélhetünk telefonszámot!
Amúgy minden ok. Keszthely Zalaegerszeg közt tuti versenypálya van
Budaörsön tartom a motoromat, onnan szoktam indulni munka után.
Általában 1-es út, 6-os, 7-es... Székesfehérvár, Esztergom, Velnce, Mogyoród, stb, kb. úgy hogy emberi időben vissza lehessen érni. De abszolút vevő vagyok mindenre.
Örülünk neki, hogy minden rendben lett. Jó nyaralást és vigyázz magadra
1-2 bmw
Brutális hangok!
Ha valaki motorozna Budapest környékén, esténként, szívesen csatlakoznék!
Sikeresen megérkeztünk!
Balcsi tegnap baromi jó volt!
Én holnap megyek Siófokra, de családostul, így autóval! Sorry, de ez most nekem nem jó!
Nektek viszont jó szórakozást!