osszejovunk páran? ?
Lényeg a lényeg, hogy egy burkolt, sport motort szeretnék, ami most egy darabig ki fog szolgálni. A nagy álom a Gixxi 750. A másik nagy álom a VTR1000 SP. (tudom ég és föld a kettő, de per pill ez a kettő jön be nagyon, úgy hogy nagyjából bele férne a keretbe...).
,de az epilepsziás baromnak,meg a kalapos vénembernek akik egy héten belül lemészároltak egy tucat embert nekik szabad mindent,..no komment. zsuzsika él és mozog,kicseréltem az első futót most már testből is lehet vele kanyarodni kéz nélkül.Egyenesfutása most már jó,már csak valami fasza túrakormányt kell keressek magamnak ami nem kerül 20csilliárdba. Mostanában így félillegálba szentkeresztezek meg Csobánka-Vörösvár ha elvonási tűneteim vannak,amig nincs újra zsuga a kézbe.Osztán mi lesz az sv sorsa tényleg eladod?
Menet közben tesztelni meg akkor tudom,ha megérkezik az új olaj+szűrő,mert ami benne van,az annyira tré,hogy próbakörre sem nagyon szeretném kivinni,csak az udvarban zörgetem és rövid ideig,alacsony fordulaton.
A márkahűségről meg annyit,hogy valahogy mindig Kawasaki-nál sikerül kikötnöm
,hogy ez miért nem nekem jutott eszembe
,az első "tájékozódó" szétszerelés már meg is történt rögtön a vásárlás után
van rajta meló,de remélem nem csináltam rossz bizniszt...
a többi meg majd kiderül idővel.
Bécsben voltunk aztán gyorsan autopályan St Pölten felé majd - Bundesstrasse 20 -- Annaberg - MariaZell - Bundesstrasse 21 -- St Aegyd - Gutenstein - Pernitz - stb vissza Sopron kb igy : http://goo.gl/maps/OYjAo
Nem nagyon térveztem csak googlemaps alapján mentem :D De nekem már nagyon tetszett.