hogy mit tudnak.Csak tudnak tán adni cuccot...
én vettem bele két főtengelycsapágyat SKF C4 es műanyag kosarast 7 ezer volt a kettő meg a szimeringeket is kicseréltem már csak a főtengely kellene megcsinálni és mehetne össze de még nem tudom h honna szerezek, mert szar lenne de csak valmi nagyon jót akarok bele tenni
majd kiderül
onnan már sima ügy óvatosan csavarhúzóval szétjön nem kell szétberhelni az enyémen se látszik meg mert óvatosan szedtük szét a főtengelyt egy kicsit lehet megkell ütögetni majd amelyik oldalról könnyeben engedi a csapágy és megindul, azt a kis csapot kihúzod a fogaskerék alol akkor már könnyen szétjön én se szedtem le előszőr és nem értetem miért nem akar szétjöni
. Miért szeded szét egyébként ? csapágyas lett ? nekem is kéne cucc mondjuk egy felújító készlet főtengelyhez( hajtókar tűgörgő csap )
Nem baj lejött a cucc
És a kis fehér fogas kerék ügybe arra gondolsz ami a kuplung fölött van az oldal dekni alatt és a vizpumpát hajtja..vagy valami másikra a váltóban?
nekem rigán simsonon mindig az volt annyi ráfűztem és kombinált fogóval összenyomtam örök élet meg 2nap
adok neki alapjáratot nagyobbat és addig csavarom a levegőt amíg legnagyobb lesz a fordulat? és utánna vissza az alapjárat?
nemtom mi a baja...
) mielőtt elkezdenéd szétfeszgetni előtte ezt vedd le mert ezen a tengelyen amin rajta van a fogaskerék átmegy egy kis csap és nem fog szétjönni a blokk ha nem szeded ezt ki. A gyújtótekercs iszonyat nehezen jön le még lehúzóvel is nekikell feszülni egy nagy kúpra megy fel és kap egy kiba nagy éket ........... sok siker hozzá
de most el akarom adni szóval ha valakinek kell mito eladó egy sárga most már 100% os műszaki állapotban viszon picit ronda külsőre de 20 ezerből meglehet csinálni szépre de csak fejidom és faridom van rajta 140 ezer ft kérlek segítsetek eladni nagyon kéne a lé mert egy teljesen új szalon mitot szeretnék venni! fotos lenne (kezdő részlet139 ezer) midnekép elkell adnom 7 sebeséges,poweres stb. tudjátok mien :D nah köszi üdv segítsetek nagyon légyszíves!