Na CSő
bár nem nagy büszkeség.. mondjuk azért 1-2 dolog megmaradt suliból is de édeskevés... abból is csak az ami érdekelt... mindig is úgy voltam.. soha nem tanultam ami érdekelt az 1hallásra meg is ragad.. bioszból meg ami érdekelt semmi tanulással is 5-ös voltam de a többiből 2.. hát ez van.. csak ha már motoros fórumban vagyunk legyen már a témához kapcsolódva is vmi... erősen gondolokoz rajta hogy ha nem tudom eladni megérné-e vmi enduro áttételt rakni a mitoba
hogy lehessen vele kerekezni..vagy egyáltalán lehetséges-e ilyet belerakni(sufnituning nem érdekel
) mert most vettem egy ts-t még 1-2 dolgot át kell alakítani és ha megy lehet átnyergelek majd a mitora.. 2hete be se volt indítva a mitom.. kerülni kéne már azzal is de a ts most lefoglal
Vmi motorhoz... NEm nem service manual... De van nekem, csak sajna angol...
és az angol tudásomat ne fitogtasuk
cirka 10éve tanulok angolt
Én még új vagyok a nagymotorok világában, de kíváncsi lennék a éleményetekre, hogy igazából megéri-e Mito-t venni és menniybe kerül a cagiva éves fenttartása. Erősen hajlok rá hogy veszek egyet, de páran már mondták, hogy sokba van a gép.(persze lehet hogy csak rosszakarók)
Várom véleményeiteket.
Előre is köszi.