Végülis ha kell akkor küldhetek képet, de nekem is azért van igy kint mert egy helyen törött máshol meg meg van repedve. De nem nagy kunszt megheggeszteni végül... Küldj egy e-mail v msn cimet ott beszéljük meg
Hello nekem is van első féktárcsám, evoról való, állapta hibátlan ára 7000 Ft, ha érdekel írj mailt, és ott küldök képeket, és minden továbbit megbeszélünk, [email protected]
1690ft a posta
690 et állom én és igy fizec majd 12000ft-ot ha jo igy jo neked akkor erre a mail cimre küld el az adatokat hogy hova küldhetem [email protected] település, irányitoszám,utca, házszám
Üdv mindenkinek!Kelnne egy kis segítség.a blokkot tartó csavart hogyan lehet kiszedni a helyéről?!Ez az a csavar amelyik a lengővillát is tartja..(és azt nem értem h mért van a bal felén a csavarba 7es menet)Valaki aki tud segíteni, aki már jártas ebben az legyen szives írni!üdv!
Blokkfelek:10.000Ft Kuplung Irányár 9.000De mindennel együtt:
Ház belső rész lamellák,fogaskerekek,rugók csavarok ...
bendix 3000Ft.vízszivatyú 3000Ft kompletten,olajszivatyú 5000Ft
Deknik 4-5Eft váltó 14.000Ft (7sebesség) gyújtás 25.000Ft alaplap+lendkerék
Az árak irányárak ha kell valami írj ide vagy msn címem :[email protected]
Köszi Misoc de nem kell,mert szereztem 600ftért szívatókart, bowdent készítek 200ft-ból,karbira meg lehet venni ilyen átalakítót
és sehogysem 7000Ft-ra jön ki....
szeva!müszerfal kompletten 10000ft 14000km er van benne!
a tárcsára már pályázik egy ember de ha nem kell neki akkor neked adom el a napokba kiderül hogy kell e neki!
690 et állom én és igy fizec majd 12000ft-ot ha jo igy jo neked akkor erre a mail cimre küld el az adatokat hogy hova küldhetem [email protected] település, irányitoszám,utca, házszám
Ház belső rész lamellák,fogaskerekek,rugók csavarok ...
bendix 3000Ft.vízszivatyú 3000Ft kompletten,olajszivatyú 5000Ft
Deknik 4-5Eft váltó 14.000Ft (7sebesség) gyújtás 25.000Ft alaplap+lendkerék
Az árak irányárak ha kell valami írj ide vagy msn címem :[email protected]
és sehogysem 7000Ft-ra jön ki....
a tárcsára már pályázik egy ember de ha nem kell neki akkor neked adom el a napokba kiderül hogy kell e neki!