egyébként utólagos engedelmeddel felvettelek MSN-re
. Már a Hornet is kívül esett ezen a korláton, de a forgalmiban csak 24kW szerepelt, így én is vezethettem. A vége olyan 170 körül volt az állammal a tankot harapdálva, bár csak egyszer próbáltam ki, mert a száguldás nem az én műfajom...
Szerintem a Hornet után mindkettő csalódás lesz
Nekem főleg a cruiser-jellegű gépek jönnek be, szép-szép a Virago ( 125 től 535-ig mindegyik ), de én mégis valami cruiser-félét szeretnék. Ja, és azért gondolkodom legalább 400-asban, mert a lóerőgyár ( 250-es kategóriában ) Hornetem után nem szeretnék "visszafelé" lépni.
szerintem azért van belőle kevés mert nem gyártják, illetve forgalmazzák újonan. én legalább is úgytudom a legkisebb drag 650es. 1,8 miska újonan, de használt is van belőle elég.... vagy ha ebben a kategóriában mozogsz mit szólsz egy 535ös Viragohoz?
(5kmre van pécs klülvárosától, ahol én lakom)....
bár az út odáig néhol felúhjításra szorul
, de nem vészes... (mondjuk itt megint elfogult vagyok, mert én ilyen túra motorosnak tarom magam, nekem az az élmény ha szépen nyugis tempóban ilyen természtközeli tájakon barangolhatok, nem pedig a kietlen országúton).
És akkor jön hogy hosszu utra a chopper sem kényelmes(itt írtátok), fárasztó mint a sportmotor csak gondolom máshogy. Egy dolog szól melette hogy jól néz ki, csillog villog és a feeling, bár ezek elég megfoghatatlan dolgok és talán annak is van feelingje ha 3mp-alatt gyorsit ki az ember vagy jol megdöntve veszi a kanyart.
De azért hamarosan kéne váltanom chopperra mert nagy a kisértés.