Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nem rossz,az én etkóm eszik 10 felett sztem :)
ÚÚÚóóó basszus, látod én mrá elfelejtetem.
Szia, a jegyárak motoronként értendők vagy személyenként?
Amúgy a programok hánytól lesznek kb? Mert nem tudjuk, hogy mikro érdemes oda cuccolni kb.
Úgy néz ki, hogy nem sok meló lesz csütörtökön és hogy nem kell kinnmaradnunk estére, de majd még meglátjuk mi lesz. Péntek este mi leszünk a kapunál, úgyhogy tuti hogy jön még aznap...
Úgy néz ki, hogy pénteken. Imkóval még beszélek, hogy ő mikor megy, de gondolom ti már csütörtökön mentek pakolni. Nem?
Úgy legyen! Mikor jöttök majd ki?
Nincs mit! Szavadon foglak!
Ez a beszéd! Köszi a reklámot, egy serrel majd jövök!
Jövőhéten pedig Adonyban!
link Reméljük az időjárás is velünk lesz.... És persze ezen a hétvégén Dorogon is!
Napiszaron fent van Debrecen büszkesége, Rostás Vili..biztos midnenki ismeri.
Gratula neki
oké már csak legyen jó ídő bár pont akkor lesz blazer koléga diploma osztó ünneplése
Ugyan az mint az enyémnél Kálvin tér
na ha mész át megyek én is hátha jönne még valaki tőlünk is
szombat 18.00 igaz csak mi is a pontos cím?
Vágom én akkor majd szósz ha kellek
Köszönöm szépen!
Tulajdonképp a használtautó.hu-n és a motoros hírdetési portálokon nézelődöm.Konkrét ajánlattétel majd csak akkor lehetséges ha a bank utalta a többi lóvét.
Csákó mala én biztos,hogy megyek
Naaa... gratula... sok sikert az új vas kereséshez,ha valamibe tudok segíteni visíts...
Meg az én NYOLCVANKÖBCENTIMÉTERES DT-m De , mi az anyja picsájától tudott megnőni 4,5-5 literről 7-re a fogyasztás? Lehet azért mert mostanábancsak endurózok?
bazdmeg... 1 690es ktm eszik annyit...
Ide is menni szerettem volna, legalább egy napra. Csak nem úgy jött össze a pénz. Így, hogy Adonyba sátorral megyünk kell lóvé rendesen. Főleg így, hogy a motor újabban 7 litert eszik 100-on.
Oksa. Megkérdezem, ha látom. Igaz most költözött el, de max felhívom.