...ja, az áttétel durván le lett rövidítve, meg is nyúlt a lánc a sok hirtelen terhelésváltástól, de a patentszem jól viselte, ha akart volna, elszakadt volna és nem a láncszemek nyúlnak meg, szóval nem az volt a leggyengébb pont a hajtásban
!
Jó csapatást nektek holnapra.
hát elég sok minden történt,Dernáról indultunk, ott deka hó nem volt, ahogy mentünk egyre feljebb ott már volt ahol 3-4 centi is előfordult, sokat estem mert szar volt a gumim
Aztán felmentünk a kastély elé, ott bohockodunk kint készülnénk evéshez erre kijön egy gádzsó h. menjünk be enni, meg körbevezetett minket az egész kastélyon. nagyon karaly kis kastélylenne ha kész lenne
Mentünk visszafele dernának, megint átmentünk egy telken ahol nyitva volt a kerités, csak lestek az udvarba átrobogott 5 enduros
Dernánál sikerült kettészakadnunk, Én Zé meg Csabi együtt, a többiek elcsatangoltak, mi mentünk dagonyázni Derne mellett, tengelyig érő sárba, Csabit be is terítettem. Zé otthagyott minket, aztán indultunk vissza a kocsihoz, erre Zé már ottvolt... Késöbb Jött tTomi is meg Zsolti és pakoltunk jöttünk. Azt hiszem nem maradt ki semmi, de majd ha eszembe jut írok, vagy majd a többiek kiegészítenek....
Jah, és fotók: http://www.sportmotor.hu/motor...