alig tudtam szerezni egyet de sikerült! vazeg a márkaszerviz nem tudott rendelni eredetit meg semilyetse. ahondások meg meg hozzák a gyárit
eszem faszom megál ahonda rendeli a gyáricuccot bármit tudnak szerezni!ez a nem mindegy
valaki olyan kéne aki pest környéki meg persze ért is hozzá valamit. Mindenesetre 2 helyen tudod állíttani az alapjáratot, úgy hiszem a tiedén is..ugye a karbin van az alapjárati csavar ami a légszürőhöz közelebb van és a másikat kéne befele azzal emelkedik, meg még tudod a kormánynál ahova a bóvden bemegy ott is tudod ha kifele tekered van egy csavarja mintha a kuplungot állítanád a kormánynál. remélem tudtam segitteni!
.
a rezó meg a dob összeillesztését kellet megjavítani me kifújt ha már leszedtem a dobot lefújtam, elötte meg lemostam a verdát patika lett
utánan meg gurultam egyet, na majd holnap csak legyen jó idő üdv
a fogyasztásom 4L/100km
de akk kiiktatom.... nah de hogyan rakjak 6 vezetéket az 5 kivezetéses gy.kapcsolóhoz? amúgy nekem van egy csatlakozo a tank alatt amibe van 5 vezeték az jön fel a gy.kapcsolóhoz +egy szál külön a piros fehér! nah nekem nincspirosfekete a csatlakozo után hanem narancs meg zöld van
végülis mind1
ha a kuplungot behuzod akkor is pörög mint az állat, vagy azonnal lejebb esik a fordulatszám?