Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá nekemis volt derbim és mikor levettem a tankot és lehuzkodtam a csöveket semmi se folyt belölle.
pedig volt benne benzin!
az enyémmel és egy haveréval is ez van
na már meg is van... a csap szar... lehet javítani? vagy van valakinek eladó darabja belőle?
Valaki vágja a vákumos benzincsapot? ha lehúzom a vákumcsövet akkor a benzincsőben folyni fog a benzin? vagy hogy kéne működnie?

Nekem most azt történt hogy ki szedtem a tankot, lehúztam a benzincsövet és folyamatosan jött belőle a benzin. lehúztam a vákumcsövet még mindig folyt a benzin. Vagy szar a csapom, vagy ami valószínűbb hogy a csövek nagyon el vannak öregedve már repedezettek is, szal lehet az a hiba.
jó lenne tudni hogyan működnek ezek a csapok, ha valaki vágja légyszi írjon pár sort róla.
köszi
Köszi :D:P
Kukoda Attilánál érdeklődj, neki minden van és baráti áron.

Tel.: 06-30/490-6559
Bocs a kérdésért de nem tud valaki egy helyet ahol tudok rendelni előre hátulra komplett indexet ugy h. gyorsan kihozzák poár napon belül?
dobsz egy mail címet azt elküldöm egy köszönömért. egyébként valami ilyesmi mint amit belinkeltek.
Szia

itt van minden .Ez egy 100 eves blokk mindent megtalalsz rola

http://www.scooterspeed.nl/tec...
szia és azt nekem eltudnád küldeni mert megvenném,mert a rieju dettó ugyan az mint a motorhispania meg az aprilia ugyan az az am6-os blokk van bennük.üdv.
halo
Riejuhoz van nekem szerelési leírásom, ugyanaz az am6 blokk van benne elvileg. Ahogy néztem benne vannak a kopási tűréshatárok is az alkatrészekhez, de lehet hogy még hibakereső is van benne a végén annyira még nem néztem meg. szerintem érdemes megnézni hátha benne van a gondod is...
A regi blokkok EBS es EBE.
2006 utan lett az uj blokk Eb050 ott a henger talpa mas.Vhogy a hutessel jatszotak.belog talan a blokkba.Nem vagyok benne biztos.
nekem egy AM6-os blokkon volt.
de elgondolkodtam hogy Derbi blokkra is jó lehet?
valaki?
vagy nem?
Szia. Ez EBE0/EBS50 blokkhoz való henger?
köszi szépen és esetleg ha gondolod a mél cimemre elküldheted a számot,köszönöm,üdv.
Nekem mozgott a tengely majd 1mm de minden a helyen volt.
Papan van 1 mindenes Feribacsi.O vagja ezeket a blokkokat.Ha gondolod megadom a szamat ha vegleg besokalsz.Amit tok megertek.
Segitenek szivesen de ehhez tok hulye vok.
hát megprobálom jobban kihézagolni,remélem sikerül
az a gond!
gondold végig!
ha kisbe lóg előfordulhat hogy összeakad
berakod 3ba és rákacsolja a 4et pl
hát az a tengely amin a lánckerék van elég jól kotyog ki be
ha mindig ugyanaz a fogaskerék törik akkor csak van valami
nem lehet hogy 2 sebességet kapcsol össze

oka lehet:
-léptető villa(kopás, repedés, elhajlás)
-váltódob(kopás)
-rossz kihézagolás

váltó tengelyek összerakáskor nem lógnak tengely irányban?
csá azt már találtam de azon is ugy van ahogy én rakom össze,mostmár megöritt.
amikor szerelö rakta össze akkor 400km-et ment el aztán vége
http://translate.googleusercon...
Matra Kit 80ccm-es hengerszett nagyon szép állapotban!
szia nem rakok csak tömittöanyagot azt a piros szart,ami ahhoz való.