Srácok! Kérdezek egy baromi nagy butaságot!
Van egy Derbi Senda 50Ccm, mint segédmotorkerékpár.
A rend őrei megszívatnának, ha levenném, az indexeket?:S
Nekem is ugrott párszor,bár nekem most kuplung csúszás és bovden szakadás is volt,most ott vagyok,h nem csuszik a kuplungom és nem is ugrik.
Nem tudom kasu vagyok én,de szerintem,feszíteni kell rajta,mert ha behúzod ,akkor a blokk és kerék közötti kapcsolatot megszakítja,ha ugrik az azt jelenti,hogy nem szakítja meg.De ne sokat feszíts rajta,mert akkor meg csúszni fog..én ezzel játszottam egy ideig,mire beállítottam elszakadt az a szar bovden :D
sziasztok. nincs esetleg valakinek derbi senda supermotohoz 2000 körülihez gázbovdenje? valami jó állapotú. vagy nem tudja valaki hogy hol lehet ujan venni és milyen árban mozog?
Sziasztok.
A problémám az lenne mikor reggel elakarok indulni a motorommal akkor amikor váltok 1-esbe ugrik egyet a gép és leáll.
Ez mitől lehet és hogyan orvosolhatnám.
Továbbá akinek van km órája az írjon mert az is kellene.
A gép: Derbi senda X-treme 50 sm, 2004-es
helloztok
valakinek esetleg derbi senda-hoz idom mindkét oldalra? (valami olyasmi kéne mint a képen ami be van karikázva pirossal!)
előre is köszönöm !
jó reggelt mindenkinek,
Akinek van régi fajta Sendára (1998 as az enyém) jobb oldali hátsó idomja és fejidom lámpa nélkül eladó, az jelezze, mert ez enyém sajnos eltört. :(
Kérdezni szeretném még, hogy hol lehet dugattyút kapni hozzá, milyet vegyek bele?
köszi: Attila
Tomi akkor okés!
Köszi a segítségeket,gondoltam én is h rövid élettartamú akkor és fasznak sincs kedve leragadni 5-6 faluval arrébb,így is toltam 6km-t mire haza értem,azt egy nagy genya hegyen lakom Xd
De fater kapott 1 motorosboltba olyan bovden dió véget ami csavaros,olyan mint a konnektorokba a csatlakozás,úgyhogy az szerintem jó lesz.Nem is baj,hogy megúszom a 6000res kiadást,mert összetört kicsit a simson azt most adnám el,így ő kapja az újítást :D
hello az a cső a blokknak a túlfolyója és lefele a föld felé kell vezetni hogy a motor alján jöjjön ki. Elvileg azért nyom benzint a sportlégszűrőbe mert nem jó a nembrán.
Van egy Derbi Senda 50Ccm, mint segédmotorkerékpár.
A rend őrei megszívatnának, ha levenném, az indexeket?:S
Nem tudom kasu vagyok én,de szerintem,feszíteni kell rajta,mert ha behúzod ,akkor a blokk és kerék közötti kapcsolatot megszakítja,ha ugrik az azt jelenti,hogy nem szakítja meg.De ne sokat feszíts rajta,mert akkor meg csúszni fog..én ezzel játszottam egy ideig,mire beállítottam elszakadt az a szar bovden :D
Írj egy mail-t a [email protected] címemre és ott megbeszélhetnénk a részleteket.
Ha írtál lécci dobj egy üzit ide.
Van valakinek esetleg féknyereg légtelenítő csavar X-Race-hez és AJP féknyereghez?
A problémám az lenne mikor reggel elakarok indulni a motorommal akkor amikor váltok 1-esbe ugrik egyet a gép és leáll.
Ez mitől lehet és hogyan orvosolhatnám.
Továbbá akinek van km órája az írjon mert az is kellene.
A gép: Derbi senda X-treme 50 sm, 2004-es
valakinek esetleg derbi senda-hoz idom mindkét oldalra? (valami olyasmi kéne mint a képen ami be van karikázva pirossal!)
előre is köszönöm !
Akinek van régi fajta Sendára (1998 as az enyém) jobb oldali hátsó idomja és fejidom lámpa nélkül eladó, az jelezze, mert ez enyém sajnos eltört. :(
Kérdezni szeretném még, hogy hol lehet dugattyút kapni hozzá, milyet vegyek bele?
köszi: Attila
Köszi a segítségeket,gondoltam én is h rövid élettartamú akkor és fasznak sincs kedve leragadni 5-6 faluval arrébb,így is toltam 6km-t mire haza értem,azt egy nagy genya hegyen lakom Xd
De fater kapott 1 motorosboltba olyan bovden dió véget ami csavaros,olyan mint a konnektorokba a csatlakozás,úgyhogy az szerintem jó lesz.Nem is baj,hogy megúszom a 6000res kiadást,mert összetört kicsit a simson azt most adnám el,így ő kapja az újítást :D