Ismerkedő-fázisban vagyok még a géppel, ha lehet, valami képen illusztráld, vagy navigálj oda szóban
A beöntő csavart megtaláltam (mert gecinagy a mérete) de a leengedőket még nem...
mióta van meg? meg vagy vele elégedve?én az enyémmel kb 200km-ert mentem tavaly és azóta áll csak.Karbin gondolkodom messze vagy az a baj,majd meglátom.jelentkezem ha a fesszjó kell.postai uton megoldható.Baján lakom.
). Illetve én 60-70-es utazóval használom max., az nekem nagyon megfelel, az utak is ilyenek itt, nem autópálya :), és nem is szeretem jobban kínozni a motort. De a vége valahol 80 felett lehet, ha nagyon tekerném. Volt olyan is, hogy kényszerből több órát motoroztam rajta (normál esetben hosszú útra a nagyobb motorommal indulnék), na ott már elfáradtam az ülésen, de legalább elég nagy, és lehet rajta helyezkedni.
A főfúvóka alatt van egy furuja. Azt ki kell ütni óvalosan és az is nagyon koszos szokott lenni. Az olajcserénél az igaz, hogy oldalt a kupplungkinyomó dekni közepén van, de ha töltöd bele az új olajat akkor tölts bele és várj egy kicsit, hogy a kis furatokon átmennyen. Mert ha sokat töltesz bele mert lassan jelenik meg akkor meg a kuplung csúszik. Ja jol tudom 7dl megy bele. Annak a mennyiségnek már meg kell jelennie.