Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Akik magatoknak szervizelitek a Diavelt, vagy nem nem márkaszervizbe horjátok, hogyan oldjátok meg a szerviz intervallum törlését a műszerfalon? Neten a MelcoDiag programot találtam de valahogy nem akar rendesen kommunikálni a motorral. Illetve a Tuneboy-t találtam még de az nekem egyáltalán nem működik.

Köszi a segítséget.
Eladó lett a Diavelem.
De nem lesz már duksim többé.
de ha lenne, te lennel az oriaskiraly
Gurultam balcsin ilyen mellet tisztára mint egy trágyapumpa faszomnak sem kéne. Csak a kormányhínár hiányzik róla.
pedig májer volna vele mint Ricsi
Reklám/vírusosdi. Ergo sima klikkvadász átkúrás.
Az SM magyar nyelvű motoros oldal, így lehetne érthetőbben esetleg...
A very interesting topic that I have been looking at, I think this is one of the most important pieces of information for me. And I'm glad to read your article. Thanks for sharing! bmi calculator
Dehogynem lassan 6 éve :-)
Köszönöm az infot! Azt hittem , illetve azt gondolom, hogy a Diavel az ördög egy másik neve olaszul
Nem kérlek a mostani is Monster, amúgy Ördög azt jelenti és.illik is rá nagyon. Szia Józsi!
Szia István! Ez a mostani motorod neve, , mit jelent ez a 'diavel' ??
Most mondja bratyesz teccik neki, mondom vegyé 1et az ST3 mellé. Erre ő röhög...
első

na jó, viccet leszámítva más nem kerget Diavelt? Pár mondatban az utobbi 8 hónap.

Kicsit féltem mit fog hozni a moci mindennapi cirkálóként, de soha jobb motorom ne legyen. erős, hangos, gyönyörű, minden km élvezet. Miután hozzáigazítottuk a futóművet a súlyomhoz a motor teljesen patika lett. Kanyarokban kezes bárány, kigyorsításra nem rázza a seggét, és és föld. Igy kb 6500km után megérett az első gumicsere, pont akutális volt a szervíz, egy kalap alatt az is letudva. Elektronikai hiba eddig csak a külső légnyomás mérő szenzor csere ugrott fel, megoldottam magamnak, volt pár óra játék.

A moci ahogy kell rezeg és kalapál, már már azon gondolkozom sosem fogom visszatolni a fenekem sor4-re, mert bealudnék rajta, hehe. Köv project a markolat cseréje lesz, mert nagyon vékony és hosszutávon kikészíti az ujjaim, googlezok de eddig sikertelenül. Az asszony durciján beszoptuk a rizomával, neki nagyon bejött engem meg tönkretett, de nem az én vasam volt

5-6.-ba ritkán kerülök, 2-4 mindenhova elég, pályát nem erőltetem mert bealszok, száguldozni meg nem kell mert jogsi hamar ugrik. ez a fekete karbon téma is nagyon jó, elég jó súlya van a mocinak, viszont hamar koszos lesz, de takarítgani már nem annyira szívesen állok neki mint régebben, lustaság fél egészség.

5 csillagból 4.8, a markolat a halálba kerget