Ezt erős túlzásnak tartom. Csak rövid utakra alkalmas? Van egy pár "elvetemült", aki képes volt az MT nyergében 1 nap alatt 1000 km-et megtenni és nem autópályán, hanem kanyargós hegyi utakon...A háccsó gumi, meg erősen függ a vezetési stílustól és többek tapasztalata alapján mondhatom, hogy jóval többet bír 3-ezer km-nél. De szerintem bármelyik, legalább literes V2-es géppel el lehet intézni ennyi alatt is(pl. mille
)
Próbáltad már egyáltalán? Mert én igen. De hagy pontosítsak egy kicsit: A blokkja valóban krúzerből származik, de nem a Dragból, mert az csak 1100-volt max, hanem a Wild Star-ból. Hogy korábban volt-e valamiben, azt nem tudom. A wild star után pakolták bele egy "power cruiser"-be, a Road Star Warriorba, és ezután került az MT-be. Persze ezenközben rengeteg változáson esett át. Nyilván nem lett egy hipersportoló, de nekem nincs is szükségem erre. És azért azt se állítanám, hogy az MT-n nincsenek átlagon felüli cucok, mivel a futómű és a fékek mind az R1-ről érkeztek, ami azért nem olyan gyenge szekér...
De az RSV túlzottan fekvős nekem (legalábbis egyelőre
), a Tuononak meg a külleme nem jön be annyira. Azon szerintem még dolgozhattak volna egy pát munkaórát...
) és ha minden renben lesz, akkor megveszem. De ha mégse tetszene, akkor Ducati lesz!
semmi közük egymáshoz
Mert ugye egy DUCATI az mégiscsak egy DUCATI