De itt ez a pompás fórum telis tele remek srácokkal akik szerintem szivesen segítenek amiben csak tudnak.Én is sok segítséget kaptam és jelenleg is az itt megismert mester ember (gajan barátom)és kolegája cincálják épp darabokra az én szépséges szörnyemet
de nem aggodom mert jó kezekben van
na jó egy kicsit azért mégis
Sok sikert és ha tudok szivesen segítek amiben tudok,hidd el semmihez sem fogható élmény egy Ducatit meglovagolni.
. Errefelé szinte alig van Ducatis, bár az utóbbi időben kezd megjelenni néhány az utakon.
A blokkból, amennyire meg tudtuk állapítani, nem jött semmi rendellenes zaj, kicsit a szelepek munkája volt hallható de ez gondolom természetes. Kicsitki is próbáltam, az ereje, futóműve nagyjából rendben volt
.
. Sajnos nem rendelkezem még annyi tapasztalattal, hogy megkülönböztessem a kupplung és a blokk hangját.
A gépben 28 ezer km van, ami hihető talán. A blokk cseppet sem volt olajos, persze lehet, hogy megtisztogatta rendesen, mert a motor a nappaliban állt.
Iszonyat felidegesített, hogy a fél országot végigkocsikázom és akkor ilyennel szarakodnak!
De nem vagyok túl járatos Ducati ügyben és szeretném tudni, hogy a nálam tapasztaltabbaknak mi a véleménye.
ha még nem tetted meg reggelj ide is: http://www.ducatiklub.hu/ othonra lelsz