Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

parillánálmenyi a szálitási dij vidékre?
neekm is kell telóharisnya ááááá
Azt hiszem maradok a parillánál árban verhetetlen szerintem.Ott az akció tényleg akció, Vagy irány Wien a nagy Auner.
értem
citrom
az sm sárvédő mien szinü?
érteem főnők
na hát én vettem-alpinestars mez-4500
- sm sárvédő-2200
- lánc 3000
- lánc 5000
- fékbetét 4500
- tárcsafékzár 2500
+olajok...szal kb egy 20as ment el
mi egyből mentünk át rmcbe és azt mondta a csajszika h nincs rmcből 1 tárcsafékzárat hoztam 2,5ért 5 helyett
kuplung kart,kipuff dugó
mit vettél?
A másik eladó sem volt kutya .Kérdezi a srác mennyibe kerül a fox ruha szett most akció 28000ft pár perc mulva a másik eladotól is kérdezte valaki annak meg a másik mondja 34000ft. Legalább összebeszéltek volna.
De melyik fajtára gondolsz? mert az egyik fajta amit az rmc-ben lehet venni a biketrade-nél pár hete akcióban 12000ft volt.
bazz ez a universalos akció..
ez nem is volt akci...1..max 2 ropi engednek..ez nevetséges...de azért egy szupernagy akció és van amit beszerzési áron adnak
mondjuk én jól jártam....1890volt a cuccom...kétezressel fizettem..és visszakaptam 1010ft-t
ja hát a másik meg a csávó gyorsasága! hát az amit művelt
Lehet elöbb értem oda mint te meg Faterod az utolsó darabot hoztam el 2190ft volt. Pedig én még ott maradtam az universálba utánatok mentem kb 15 percel
értem
és ha szabad tudni,mennyi lett a végöösszeg?
vettem mezt,tárcsafékzárat,láncot,másikféle láncot(amivel odaláncolod a fához) meg nem tom,sok szart
rmc ben protektoringet célszerű venni, az tényleg kurva jó, és "olcsó" is!
mit vettél?
mennyibe volt a telóharisnya? nekem azt mondták nincs....kurvaszájukat
értem
tré volt nagyon...miondjuk faterom alkudozott így 3ezerrel kevesebbet fizettünk de mit ne mondjak,rmcbe se volt semmi
Még kimentem az rmc-hez ott sem jártam jobban: Ott a fékkart 7990-ért akarták rám sózni itt 2200 volt és ugyanaz a márka ezek idióták és ott sem volt semmi amit akartam. Az Aunernél szoktam venni alu hátsó lánckereket 6500ft Rmc 10300ft . Egyedül telóharisnyát tudtam venni.