A másik eladó sem volt kutya .Kérdezi a srác mennyibe kerül a fox ruha szett most akció 28000ft pár perc mulva a másik eladotól is kérdezte valaki annak meg a másik mondja 34000ft. Legalább összebeszéltek volna.
bazz ez a universalos akció..
ez nem is volt akci...1..max 2 ropi engednek..ez nevetséges...de azért egy szupernagy akció és van amit beszerzési áron adnak
mondjuk én jól jártam....1890volt a cuccom...kétezressel fizettem..és visszakaptam 1010ft-t
Lehet elöbb értem oda mint te meg Faterod az utolsó darabot hoztam el 2190ft volt. Pedig én még ott maradtam az universálba utánatok mentem kb 15 percel
Még kimentem az rmc-hez ott sem jártam jobban: Ott a fékkart 7990-ért akarták rám sózni itt 2200 volt és ugyanaz a márka ezek idióták és ott sem volt semmi amit akartam. Az Aunernél szoktam venni alu hátsó lánckereket 6500ft Rmc 10300ft . Egyedül telóharisnyát tudtam venni.
- sm sárvédő-2200
- lánc 3000
- lánc 5000
- fékbetét 4500
- tárcsafékzár 2500
+olajok...szal kb egy 20as ment el
ez nem is volt akci...1..max 2 ropi engednek..ez nevetséges...de azért egy szupernagy akció és van amit beszerzési áron adnak
mondjuk én jól jártam....1890volt a cuccom...kétezressel fizettem..és visszakaptam 1010ft-t
és ha szabad tudni,mennyi lett a végöösszeg?