Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vasárnapi mocizás eddig 30ezerbe van nekem... Mennyibe van a Honda? Lehet hogy motort kéne már vennem.
nah?
meg 1 ezhetnénk egy baráti sőt testvéri mert tetszik a motor de ugy láttam több iet is hirdetnek hogy ien rajtszám volt rajta honnan vetted a motort?
csá lac :) irtam neked márt sms-t neked változott meg a munka helyed ugye :D?
Álitolag 94 évjáratu de nézd meg az adatlapomat otvan a kicsikém
enyém elado
csá tud valaki jó 125-ös CR-t eladót? 94 feletit?
légkulcs...az minden csavart kiszed.amikor szedték le a szétrozsdásodott teherautó dobozzát az összes csavat be volt rohadva, de a légkulcs úgy kiszedte, hogy na

na most felteszek egy szépnagy balfasz kérdést....mi a retkes himnemű lónak a nemiszervét lehet csinálni hogyha baszik megindulni a gyertya?
kicsit korai, mert igazán akkor férek majd hozzá ha hogyha leszedem a tankot is....de eddig 3om csavarhuzo ferdült el ugyhogy ha jobban hozzá férek se valoszinű hogy felszínre bukkan....
de bizok még a vak szerencsében hogy annak elenére hogy megszivta magát beindul majd kis várakozás után....na de akoris a gyertya jo dolog ha kiszedhető...
hát a pénz leginkább.........
meg azt is , hogy vegyél másikat mert gazdi beleszögel most valamit és te megveszed nem biztos , hogy túl nagy okosság.......... amúgy meg nagyobbat vegyél szerintem....megérdemled
jobb napot mindenkinek!
és a te motor csere projekted hogy van?
kifelejtettem hogy az öreg diesel is......ha húzzák mert viszonylag gyorsan forog olyankor
szia evenx!
elolvastam hsz.-dat de megmondom a frankót nem tudom mi lehet vele egy új kinyitott verzió se tépi le a kezed ennél a fajtánál ....picit gyenge főleg így , hogy nem is új és lehet le is van fojtva
a berúgásról meg annyit , hogy szeszes italt kell inni és megy az magától
na de viccet félretéve ezeket nem nehéz berúgni de azért amikor végigforgatod a főtengelyt illene érezni határozott ellenállást benne.......de ne egy hatszázas husky-ét várd
meg az is számít hogy gyorsan forgatod vagy lassan mert ha hirtelen fordítod nagyobb a kompresszió mert nincs még ideje veszni se /öreg diesel is ezért indul el kevés kompressziójával /
ezzel szemben ha megnézed holtpont előtt ott rá is állhatnál a karra egy jó gépnél....de tudom ez egy rövidebb löketű kisköbcentis ami kicsit máshogy van
én mentem ilyesmivel de az önkinlódós volt...másra nem emlékszem ...kérem kapcsolja ki
én már láttam 1 párszor, de nem tudtam ellenálni neki...elig tudtam felkelni, de csak az elsó áráról késtem...de tavaly nőnapkor vittem a portásnéninek virágot és azóta nem ír fel ha kések
én most kerestetem már a térképet valahol!!
Vazee most nézem egy nap nem vagyok és megölitek egymást! aki a másikat szapulja az bukjon rám!!!
Amúgy méghogy nem gondolnak a motorosokra!! ezt nézzétek
Tényleg belinkelhetné már valaki.
Főleg standard aki elkezdte feltölteni de azóta eltűnt.
Hy honnan tudom leszedni azt a térképet vajon?
Jó napot. KLX 250-nél a kompresszió 11. Újra itt a link: KLX250
Sziasztok
Hja Zozzee!
Ha már itt vagy légyszi kommentálnád a 28908as hozzászólásomat!
üdv Zoozee!Régen láttalak már!
sajnálom a kezed, de eb csont beforr....
Lazza!Áruld csak a térképet, itt nem hinném ,hogy lenne olyan hülye akit fogsz magadnak, hiszen majd mindenkinek megvan egész magyarország katonai térképe.

Zsakfos:
A klx amit néztem Kecskemét mellett volt, és igazán tetszett volna, mert végülis minden rendben volt vele,(papírok, ára, futómű, fékek, külcsín, motor hangja) csak a menetteljesítmények egy S51es szinyóhoz voltak hasonlóak, a kompresszió meg egy milliót km-t futott 2t-hez...Szóval lemondtam róla, mondtam az eladónak, hogy ha megcsináltatja ,akkor visszatérhetünk rá.
Szevasztok!A vasárnap a vizek napja volt