Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pista én a te mocidra is irigy vagyok úgyhogy vigyázz
Na abba én is benne vagyok aztán felezünk a mocin!
ó látom ezek nem bírnak az erejükkel! van egy ötletem a küzdő felekhez! az én motorommal versenyeznek köridőket és a nyertes motorját ÉN meegkapom! szerintem elég sportszerü bíráskodás ez
Kössz, a Laci meglepet rendesen baker!Jo nagyot néztem amikor megláttam a fényképet!
pista te vagy a király
Hu Laci most aztán leégetél mindenki elött baker!
lehet 1992 es 10 havi. a többi számot nem tudom.
a sisak mennyi?
Csákány mindenkinnek!Ma kicseráltem a hátso kerékcsapágyakt és azt vettem észra, hogy ez van beütve a felnibe:1092 DOT 72--10 16-- Na magyaráza valaki meg nekem, hogy mi ez!Gondolom 72-es évjárazu nem lehet mert az kurva öreg meg akkor még nem volt tárcsafék nem????????????Kösszi!
cső everybody!!!
Valakinek GAS GAS mocikról véleménye??(2T-ről) Tapasztalat??
Elég burutálnak néz ki

EC 250
jó estét! holnap nem motorozunk,dagonyázunk!
köszi Lacus pihi aztán reggel kelés megyek én is gyereket fürdetni.üdv mindenkinek
Na ilyen egy igazi sportember.Na jó éjt. Nem csalodtam benned gabi
Akár mennyire is öljük egymást,ebben a dologban most kivételesen maximálisan egyetértek.
A nyílt nap dátumáról mindenképp informálok minden érdeklődőt.
nem akarok én legyalázni senkit,csak max versenyen.de ott sem ugranék senki nyakába csak,hogy lehaggyam.nem hinném,h ezen a szinten véres küzdelmeket kéne produkálni!pláne nem egy szép napos vasárnapi gurulgatáson,persze ez nem azt jelenti,h nem teszi oda magát az ember!Jó dolog küzdeni,meg versenyezni,de nem tartom Fairnek azt aki nem tudja uralni a motorját,csak észnélkül kockáztatva maga és főleg más családapák életét kamikázé!PL az a yamahás srác aki extrában Havasi Zoli nyakában landolt bicskén tavaly.egy jó motorozásban természetesen benne vagyok és mindegy milyen motorral mennek az emberek,lényeg a sportszerű küzdelem
yeee....crossördögök viadala kezdődik...
Ez az ezkel ide .Gyerünk srácok ha már box nincs a TV-be akkor nyomjátok ezt még megvárom
Szavasz.Engedelmeddel készültem belőled egy kicsi,mivel te is készültél belőlem.Ha nem tévedek Szűcs Gábornak hívnak.Ugye?Ilyet hogy nem vagyok valami gyors,nem írtam!!!Folyton kiforgatod a szavaim.De sebaj.Utána néztem az eredményeidnek/a hivatalosnak/,és jók.
Kérdésedre a válaszom,hogy márciusban úgyis találkozunk a nyílt napon.Gondolom nem hagynád ki az alkalmat hogy legyalázz egy tanulásra ítéltet.
nagyon faxa homokos szűk pálya,igazi emberölő csak vigyázz ha mész mert a Luxiék tettek láncokat keresztbe a pályán,hogy ne menjenek ingyé rajta.volt már aki későn vette észre és feküdt alatta
Szép estét crossördögök
Csövi
egy öreg motoros a sóskúti versenyen
na mentem szimplába sárdobálos és simagumis bebaszásra
vagyis crossosok és speedesek
csao
20-30 éve ez volt a versenydivat
nekem is van egy csak azért kérdezem...én 3ért akarnám adni