Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért a kis 500kilsó daihatsu sem volt rosz, 100fölött a szántóföldön 4 személyel emelkedőn
Kis szar vacak 600as volt de 100ig nagyon fasza volt, nekem jobban bejött mint az ignisünk , az egy borulékony szar, a kadett meg jó alacsony volt, azzal lehettett kanyarodni
Ja meg az a picike daihatsu sokkal sokkal kényelmesebb mint az ignis, és kanyarban is jobb, ez már ciki, és egy porchéval jöttek megvenni
Hozzáteszem az már halálfélelem, de a gsi kadett stabilan megy 250et
áááááá....ha már autót akarsz akkor EVO
egy asztrát nemtom mennyire lehet nyúzni...
de van egy régi bogarunk is 1.5ös motorral
Arra én is kiváncsi lennék, kombi kadettem(1.3mas) ment 200at
meg kell erősíteni mert nem fogja bírni a motortartó!!! le fog ülni egy csöppet
pl egy ilyen jó lenne
subaru
250 paci...az fasza lehet
régi volvónk csak 200 volt de az ment mint a picsa...siófokról pestre faterral 260al jöttünk
kivéncsi vagyok hogy ez az impreza hogy mehet..
Xt-s haver is tervez nyárra valami kombi trabantot!!!! De csak offroadra.........máramennyire trabival lehet offroadozni!!
Első autónak valami szutyok kell amit lehet nyúzni
Mondjuk nekem ez már mgvolt szóval jöhet egy evo VI vagy egy integra
Geccccc ez nagyon dúrva!!!!!!!
jó verda ez a micu...
én megfogadtam hogy szar kocsit nem veszek...
addig nem lesz kocsim amig nem veszek vagy nem kapok egy evo-t vagy eg wrx-et
helló!
fasza közel 300al, ez ittvan tőle egy köpésre lehet még hallottam is az EVO hangját...
Mekkkooooraa flesh!!!!!

"Balesettel ért véget a száguldás szerda délelőtt a 4-es főúton. A rendőrök a pallagi elágazásnál figyeltek fel egy nyaktörő tempóban haladó autósra, aki szabálytalanul előzött. Az éppen forgalmi ellenőrzést végző rendőrök üldözőbe vették a Mitsubishi Lancer EVO-t, és döbbenten tapasztalták, hogy hiába nyomják a gázt tövig, az üldözött "sárga fergeteg" játszva otthagyja őket.

Az egyenruhásoknál a sebességjelző ekkor kétszázat mutatott, így a menekülő egyes pillanatokban az óvatos becslés szerint is közel háromszázzal (!) repesztett... Üldözöttjük több hajmeresztő manőverbe is belement, előfordult, hogy két teherjármű között épp csak átsuhant. "

aki többet akar róla:
http://www.haon.hu/engine.aspx/page/haon-article-detail-pag e/cn/haon-news-ed03-20070124-011617/dc/im%3Ahaon%3Anews-hajdu bihar/ag/im-naplo
11ig általában fentvagyok
10re érek haza edzésről..aztán 11ig tudok ébren maradni kb
250es renccámos endurom van eladó!
Jóltetted, csak sajna én 14-22 dolgozom a héten, ezért mire hazaérek, te már alszol, amikor meg eljövök, még az iskola padot koptatod
Hy!

Bocsi hogy ide írok, de Ha valakinek van valami 125-ös Rendszámos endurója az szóljon!

Köszi!
18.30 RTL híradó igazolás botrány
az egy dolog meg az is az hogy nem vihetsz utast csak 2 éves jogsival motorn
csak én ezeket hajlamos vagyok figyelmen kívűl hagyni
papír papír
spalya
felvettelek msn re..leeht hogy elbasztam..de leht hogy nem jelentkezel be...
melyik lehet szeritned?
2-3 helyes újba olyan 250-300 de használtba van már 150 ér is!!!
Mennyibe osztogatnak manapság egy futót?
Hali spy
Amúgy nem nézik naon a jogsit a Kdx-emmel a futon állitottak meg 1 éves jogsival még naon régen azt nem szólt semmit a rendőr...