Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és így kell vele menni
nem tudom
ja minden ami suzuki az itt jön be nálunk esztergomon keresztül....lehet intézni de már nem állnak velem szóba mert szopás volt intézni valamit a múltkor mert fél napja rámegy a dolgozónak míg sorbaáll kérvényezi ,papír stb....
apropó, ez szerinted GS felni?
de nekem ezzel a régi pufóval jobban tecc.
az újakon rendes dob van. Vagy csak utcára, vagy mi van?
szép az április ...napokban volt szerencsém egyhez ..no menni nem csak beindít hallgat simogat nézeget volt ...ja és enduro modell volt
ma lusta voltam ismét megkérdezni, de holnap rendezek egy igazi kutatást. van egy munkatársam, akinek vmi csajismerőse tud kedvezménnyel suzuki alkatrészt egomból. haverom dl-jébe is onnan lett hátsó felni
őő elvesztettem a fonalat
hiába
szia nyakat ! aloha theo !
no mennyi a spirál ha a kémián túltettük magunkat
hogy
endúróversenyen bele is szoktak pisilni ez az egyik véglet meg a pocsolya remekül működik mindkettő ....az ideális megoldás mégis a 25 fokos fagyálló és desztvíz keveréke mert nem vízkövesedik a rendszer, nem fagy szét... picit azt mondják de csak az okosok , hogy ken is de ez a mindegyrésze fontosabb , hogy hűtsön ! ilyesmivel eléred ...300 ft kb a motorodba való adag ...sztem nem sok...esetleg ha arra gondolsz , hogy ezzel mész a tescóba fagyállóért akkor már forralhatod is a vizet
az nem jó, attól az ásványok még bennemaradnak. vízkő, alga, iszap, troszka, hogy mondjam még. Ilyen fos lesz mindenképp. Nem drága az ioncserélt víz. Akksiba vagy vasalóba való van otthon, nem? De egyébként meg minden autósboltban vagy háztartási boltban lehet kapni fillérekért.
nem.én csak most megyek aludni.jo éjt
mindenki alszik?
akkor ezekszerint gondolom hogy sima csapvizet nem szabad bele tölteni...
és ha felforralok vizet?
közbe írhattok ...elolvasom
na szert tettem egy kis behozhatatlan előnyre